Η χαρά του Ορτέγκα και η ανάγκη της Ομόνοιας για κορυφή

Για το παιχνίδι με την ΕΝΠ, τις εντυπώσεις του από το πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και τη δική του απόδοση, μίλησε ο Κολομβιανός μέσος της Ομόνοιας Μίκαελ Ορτέγκα στο επίσημο κανάλι της ομάδας.
 
Αναλυτικά τι δήλωσε:
 
Για το παιχνίδι με την ΕΝΠ: «Αυτό το παιχνίδι, όπως και τα υπόλοιπα είναι πολύ δύσκολα. Ξέρουμε πως είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα και όπου και αν παίζουμε πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θεωρώ πως το πιο σημαντικό είναι να κρατάς μπάλα, αυτό γινόταν και στις προηγούμενες μου ομάδες, πρέπει να έχουμε τον έλεγχο και σε άμυνα και σε επίθεση. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, να πάρουμε ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα και να παραμείνουμε πολύ ψηλά στη βαθμολογία».
 
Για την απόδοσή του: «Είμαι πάντα πολύ συγκεντρωμένος στις προπονήσεις, έχουμε ένα μεγάλο τεχνικό επιτελείο που μας βοηθά καθημερινά, οι προπονήσεις γίνονται με τον καλύτερο τρόπο για να αποδίδουμε το 100%, είμαι πολύ χαρούμενος που παίρνω θέση στην ενδεκάδα στα προηγούμενα παιχνίδια και πήραμε θετικά αποτελέσματα. Για να γινόμαστε καλύτεροι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ούτως ώστε όταν έρθει η ευκαιρία να την αρπάξουμε. Αυτό έγινε και πριν που δεν έπαιζα. Κατάφερα να πάρω θέση στην ομάδα, διότι προπονούμουν καλά και εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία που μου δόθηκε. Η Ομόνοια είναι μια μεγάλη ομάδα που πρέπει πάντα να κερδίζει. Έχουμε ποδοσφαιριστές με μεγάλες εμπειρίες, που ξέρουν τι ευθύνη έχουν. Έτσι γίνεται πιο εύκολο, διότι πρέπει να είμαστε στη κορυφή. Από την αρχή, αυτή είναι η φιλοσοφία του προπονητή μας. Έχουμε ευθύνη προς τους φιλάθλους μας να τους δώσουμε χαρά».

Για τις εντυπώσεις του από την ομάδα: «Τα πάω πολύ καλά με όλους, υπάρχει χημεία με όλους και αυτό οφείλεται στο σεβασμό και στην ηρεμία που υπάρχουν στα αποδυτήρια, είμαστε όλοι φίλοι, σέβεται ο ένας τον άλλο και αυτό αντικατοπτρίζεται στο γήπεδο. Νιώθω πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, που είμαι στα αποδυτήρια με μεγάλους ποδοσφαιριστές, είναι πολύ προσγειωμένοι όταν έρχεται η στιγμή να μοιραστούν κάτι με κάποιον».

Για τον κόσμο: «Από την αρχή που ερχόμουν, ήξερα πως ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, με πολλούς υποστηρικτές. Την Ομόνοια όλοι θέλουν να την κερδίσουν και αυτό κάνει κάθε αγώνα πιο έντονο. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, ξέρω τι ευθύνη έχουμε όλοι, πρέπει να παίρνουμε αποτελέσματα για να δίνουμε χαρά στους φίλους μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που οι φίλοι μας μας ακολουθούν πάντοτε, μας δίνουν αυτό που χρειαζόμαστε για να κερδίζουμε, θέλω να τους πω να συνεχίζουν να μας στηρίζουν. Είναι οι πνεύμονες και η βοήθεια μας για να παίρνουμε τα αποτελέσματα».
 
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19