Οι... παικταράδες που έφερε ο Καραβίδας και οι απλησίαστοι αριθμοί

Οι αριθμοί των ποδοσφαιριστών που έχουν περάσει από τα χέρια του Καραβίδα είναι απλά απλησίαστοι. Ο επιτυχημένος Κύπριος μάνατζερ, έχει οργώσει πραγματικά το κυπριακό πρωτάθλημα αφού υπήρχαν αρκετά διαστήματα που διέθετε 7-8 ποδοσφαιριστές σε κάθε ομάδα.

Όπως ο ίδιος εξομολογείται στην συνέντευξη που παραχώρησε στην OMADA, όπου έχει βάλει το χέρι του,  απλά η επιτυχία ήταν σίγουρη.
 
Κατάφερε από τα πρώτα του βήματα να φέρει στον Ολυμπιακό ποδοσφαιριστές όπως οι Μίραν Πάβλιν, ο Πάολο Ρινκ, ο Mάρκο Σιμεούνοβιτς, όπου οδήγησαν τον Ολυμπιακό σε εκπληκτικές πορείες.

Από εκεί και πέρα κατάφερε την επόμενη χρονιά να ανεβάσει την Δόξα για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία, αλλά και να οδηγήσει την Πέγεια στην κατάκτηση του κυπέλλου και στην συνέχεια στην έξοδο για την Ευρώπη. Τότε στο δυναμικό της η ομάδα της Πάφου είχε τους Νέγκρι, Γκαμπόρ, Γαλάνη, Μάρσιο Φερέιρα, Γκριμάλντι, Ενουάρντο και Κάρλος Μάρκες.

Κατάφερε να φέρει τεράστιους ποδοσφαιριστές στο κυπριακό πρωτάθλημα με κορυφαίους τους Ρικάρντο Φερναντές, Νούνο Ασίς, Πάολο Ζόρζ, Μποαβεντούρα, Εντουάρντο Μάρκες, Ουζόχο, Ρομαρίκ, Φρέντι, Μαργκάσα, Ποτέ, Αρουαμπουαρένα, Βοζίνια, Λαφράνς, Τεξέϊρα, Ρομό, Ντεγκρά, Μάριο Σέρτζιο, Πολ Οκόν, Κακλαμάνος, Μαρσίνιο, Κακά και Μαρσέλο Ολιβέιρα.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές με τεράστια φυσιογνωμία στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου με τον Καραβίδα να είναι ο άνθρωπος πίσω από όλα αυτά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής