Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η ατάκα του Ιδιάκεθ για την προϊστορία με τη Νέα Σαλαμίνα

  21/11/2019 13:12
Η ατάκα του Ιδιάκεθ για την προϊστορία με τη Νέα Σαλαμίνα

Η ατάκα του Ιδιάκεθ για την προϊστορία με τη Νέα Σαλαμίνα

  21/11/2019 13:12
Στην καλύτερη της φάση θεωρεί ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ πως είναι η Νέα Σαλαμίνα, μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, ενόψει του αγώνα με τους ερυθρολεύκους, ενώ παράλληλα τόνισε πως η ομάδα της Αμμοχώστου είναι αρκετά γρήγορη με τους Κίνγκσλει και Κωστή.
 
«Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Η Νέα Σαλαμίνα είναι δύσκολος αντίπαλος και αγωνίζεται σε ένα δύσκολο γήπεδο. Όλες οι ομάδες υποφέρουν στην έδρα της Νέας Σαλαμίνας, δεν αφορά μόνο εμάς. Με το ΑΠΟΕΛ έπαιξε καλά, αλλά γνώρισε την ήττα. Είναι ομάδα που δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, όμως τώρα είναι στην καλύτερη της φάση. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτά τα δεδομένα, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε στη νίκη», ανέφερε ο Βάσκος κόουτς για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.
 
Για την εικόνα της ομάδας του ο τεχνικός της ΑΕΚ είπε «προσπαθούμε για να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Στο ξεκίνημα της σεζόν η ιδέα και το πλάνο ήταν ξεκάθαρη, όμως από ένα σημείο και μετά από κάθε παιχνίδι είχαμε προβλήματα. Προσπαθείς να βρίσκεις τη λύση και να ξεπερνάς τα προβλήματα. Δεν είναι εύκολο όμως το θετικό είναι ότι παλεύουμε μέχρι το τέλος. Πρέπει να έχεις το σωστό πνεύμα στην ομάδα. Πρέπει να ελέγχουμε περισσότερα τα παιχνίδια. Να παίξουμε σύμφωνα με το επίπεδο και τις δυνατότητες μας. Τώρα με τη Νέα Σαλαμίνα πάμε σε ένα γήπεδο που παραδοσιακά έχουμε δυσκολίες. Είναι στο χέρι μας, να πάμε εκεί και να αντιστρέψουμε τα συναισθήματα».

«Είναι αριθμοί και στατιστικά και ελπίζω δηλαδή να είναι μόνο αυτό. Η παράδοση είναι για τους δημοσιογράφους, δεν παίζει ρόλο το παρελθόν. Αυτό το παιχνίδι είναι μία νέα ευκαιρία για μας», πρόσθεσε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ για την παράδοση στο Αμμόχωστος.

Σε ερώτηση που του έγινε πιο θεωρεί τον πιο επικίνδυνο παίκτη της Νέας Σαλαμίνας, ο Βάσκος κόουτς απάντησε «είναι μόνο ένας ποδοσφαιριστής, όταν αμύνονται είναι αρκετά συμπαγής. Είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Με τον Κίνγσκλει στην κορυφή της επίθεσης και τον Κωστή πίσω του είναι αρκετά γρήγορη. Είναι από τις ομάδες που έχουν ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι τους, ανά πάσα στιγμή μπορεί να σε σκοτώσει στο παιχνίδι. Εκεί που νομίζεις ότι έχεις την κατοχή, μπορεί κάτι να γίνει και να το χάσουμε. Δεν πρέπει να τους δώσουμε χώρους και να μην τους επιτρέψουμε να γίνουν επικίνδυνοι».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας