Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ο ενθουσιασμός στον Απόλλωνα και η μεταγραφική διπλωματία του Σωφρόνη

Χάρης Χαρίτωνος  22/11/2019 06:50
Ο ενθουσιασμός στον Απόλλωνα και η μεταγραφική διπλωματία του Σωφρόνη

Ο ενθουσιασμός στον Απόλλωνα και η μεταγραφική διπλωματία του Σωφρόνη

Χάρης Χαρίτωνος  22/11/2019 06:50
Διπλωματικός, όσον αφορά την ενίσχυση του Απόλλωνα, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Σωφρόνης Αυγουστή, στη χθεσινή (21/11) συνέντευξη Τύπου.

Αυτό που σημείωσε ο Κύπριος τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας είναι πως δεν έχουν αποφασιστεί ακόμα οι κινήσεις στην εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου. Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, πάντως, επιμένουν πως στην ομάδα της Λεμεσού έχουν ήδη αποφασίσει πως θα αποκτηθεί ένας επιτελικός μέσος.

Ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει για την ώρα, όμως ο στόχος των διοικούντων και της τεχνικής ηγεσίας είναι να αποκτηθούν έτοιμοι ποδοσφαιριστές από αγωνιστικής πλευράς. Αν τα καταφέρει αυτό η ομάδα της Λεμεσού, τότε οι πιθανότητες για διάκριση θα αυξηθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Επιπρόσθετα, μίλησε και για την διατήρηση του ενθουσιασμού στα ενδότερα της ομάδας του. Αυτό το γεγονός μπορεί να συμβεί μόνο με νίκες και άνοδο στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας του. Το εκτός  παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στην ουραγό Δόξα, προσφέρεται για συνέχεια στην ανοδική πορεία της ομάδας.

Ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας, επιβεβαίωσε και την απουσία του Ρομπέρζ από τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ο τραυματισμός του Γάλλου κεντρικού αμυντικού είναι ύπουλος και αναγκάζει όλους να κάνουν υπομονή, για να τον ξαναδούν να αγωνίζεται. Προς το παρόν, ο ίδιος είναι μέσα στη λίστα των απόντων για το επόμενο χρονικό διάστημα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας