Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση και οι παίκτες που προτιμά περισσότερο ο Ντολ

Οι φετινές εμφανίσεις του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας βρίσκονται στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, και με τρία παιχνίδια λιγότερα.

Σε αυτή την προσπάθεια, ο Τόμας Ντολ βλέπει πέντε ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ να μην χάνουν κάποιο αγώνα πρωταθλήματος στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Αυτοί είναι οι Ντράγκαν Μιχαϊλοβιτς, Αντρίγια Πάβλοβιτς, Αντρέ Βιντιγκάλ, Μούσα Αλ Τάμαρι και Λούκας Σόουζα.

Ο Σέρβος δεξιός αμυντικός των γαλαζοκιτρίνων Ντράγκαν Μιχαϊλοβιτς δεν έχασε λεπτό μέχρι στιγμής στη σεζόν, ενώ σκόραρε και ένα πολύ όμορφο γκολ στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ. 540’ έχει στα πόδια του, μέχρι στιγμής.

Ο Αντρέ Βιντιγκάλ αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια στο αρχικό σχήμα, ενώ σε ένα μπήκε ως αλλαγή. Σκόραρε ένα πολύ όμορφο γκολ σε εκτέλεση, στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, προ μερικών εβδομάδων. Τα πεπραγμένα του αγγίζουν τα 466 αγωνιστικά λεπτά, στο σύνολο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πότε αποφασίζει ο Νατέλ για το μέλλον του-Το μπαλάκι στον ΑΠΟΕΛ

Ο Σέρβος επιθετικός των γαλαζοκιτρίνων Αντρίγια Πάβλοβιτς αγωνίστηκε τρία παιχνίδια ως βασικός και σε άλλα τρία, μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα. Σκόραρε και δύο γκολ για την ώρα, στα εντός έδρας παιχνίδια κόντρα σε ΑΕΛ και Δόξα. Ο Πάβλοβιτς έπαιξε 314’ στο πρωτάθλημα, μέχρι στιγμής.

Ο Ιορδανός σταρ του ΑΠΟΕΛ Μούσα Αλ Τάμαρι δεν διανύει και την καλύτερη του σεζόν, όμως αγωνίστηκε σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος. Πέντε φορές ως βασικός και μια ως αλλαγή. Δεν έχει σκοράρει κάποιο γκολ ακόμα στη φετινή σεζόν. Έχει 391’ στο ενεργητικό του, για την ώρα.

Ασταμάτητα αγωνίζεται από το ξεκίνημα της σεζόν και ο Λούκας Σόουζα. Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΑΠΟΕΛ, έπαιξε και στους έξι αγώνες πρωταθλήματος, όντας βασικός. Σκόραρε και ένα πολύ ωραίο γκολ, στο εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ για την 3η αγωνιστική.

Ο πολυσύνθετος Βραζιλιάνος μέσος των γαλαζοκιτρίνων έχει αγωνιστεί 540’ στο σύνολο, για την ώρα στα φετινά παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου