Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Κάθετος ο Σύνδεσμος Προπονητών για αποχώρηση Μπεν Σιμόν

  22/11/2019 19:35
Κάθετος ο Σύνδεσμος Προπονητών για αποχώρηση Μπεν Σιμόν

Κάθετος ο Σύνδεσμος Προπονητών για αποχώρηση Μπεν Σιμόν

  22/11/2019 19:35
Με ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου, καλεί την Κυπριακή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου όπως να μην προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου με τον Ραν Μπεν Σιμόν.
 
Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση, πλέον μετά και τις ανάλογες αναβαθμίσεις στη σχολή προπονητών της ΚΟΠ, υπάρχουν Κύπριοι προπονητές που μπορούν και είναι ικανοί για αναλάβουν την Εθνική Ανδρών.
 
Αναλυτικά: 
 
Ο Σύνδεσμος Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου, με αφορμή τη λήξη του συμβολαίου του νυν Ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής ομάδας, επιθυμεί να επαναδιατυπώσει την πάγια θέση του για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ανδρών από Κύπριο προπονητή.

Πιστεύουμε πως με την αναβάθμιση της Σχολής Προπονητών της ΚΟΠ και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται, υπάρχουν πλέον αρκετοί Κύπριοι προπονητές ικανοί και καταρτισμένοι για να αναλάβουν την Εθνική Ανδρών.

Ζητούμε από την Ομοσπονδία να σταθεί συμπαραστάτης στον Κύπριο προπονητή και στο έργο που επιτελεί, κάτι που αντικατοπτρίζει τη σοβαρή δουλειά που λαμβάνει χώρα στην Σχολή Προπονητών της ΚΟΠ.

Μέσω των πράξεων μας δείξαμε στο παρελθόν πως η λέξη προκατάληψη είναι άγνωστη για εμάς, καθώς στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις και δημοσίως τον Ραν Μπεν Σιμόν, στη δύσκολη προσπάθεια για διάκριση. 

Θεωρούμε όμως πως η δεδομένη χρονική στιγμή είναι η ιδανική για πρόσληψη Κύπριου προπονητή στην Εθνική Ανδρών.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας