Ξεκάθαρο το σκηνικό με Μπεν Σιμόν και Εθνική

Στασιμότητα επικρατεί στο θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του Ραν Μπεν Σιμόν. Παρά τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες, δεν έχει γίνει καμία επαφή για παραμονή του Ισραηλινού στον πάγκο της Εθνικής. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας απουσίαζε στο εξωτερικό μετά την αναμέτρηση με το Βέλγιο και έφτασε στην Κύπρο χθες (22/11). 

Είναι δεδομένο ότι τα συμβόλαια των προπονητών των Εθνικών ομάδων λήγουν αυτή την περίοδο και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολα να παραμείνουν όλοι στις θέσεις τους. Στην παρούσα φάση ωστόσο δεν έχει σημειωθεί καμία εξέλιξη με το συγκεκριμένο θέμα, αφού δεν έχει μπει καν στην ατζέντα. Καμία απόφαση δεν έχει παρθεί για τους συνεργάτες του τεχνικού της ΚΟΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποκαλυπτικός ο Ψευδιώτης: Με πήραν τηλέφωνο για να βάλω ότι με έβρισε ο Μπόρδα

Οι επόμενες επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής Κύπρου έρχονται τον Σεπτέμβριο με το Nations League, γι' αυτό και δεν υπάρχει καμία βιασύνη στο θέμα προπονητή, αν και εννοείται ότι το όλο θέμα θα ξεκαθαρίσει πολύ νωρίτερα, με στόχο η ομάδα να είναι όσο πιο έτοιμη γίνεται για τους επόμενους αγώνες. 

Ο Ραν Μπεν Σιμόν πηγαίνει καθημερινά στο γραφείο του στην ΚΟΠ, αφού εκεί εργάζεται και δεν τίθεται θέμα για οποιαδήποτε συνάντηση με εκπρόσωπους της Ομοσπονδίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το παιχνίδι που σφυρίζει ο Νικολάου-Στους ορισμούς ο Σωτηρίου

Μέσα στα διάφορα σενάρια παραμονής ή αποχώρησης του 48χρονου κόουτς, το μόνο που ευσταθεί είναι ότι θα μιλήσει στο πλαίσιο του Συνεδρίου «UEFA Coach Education» την Πέμπτη (28/11), όπου θα συμμετάσχει σε συζήτηση υπό μορφή ερωτήσεων-απαντήσεων με στελέχη / εκπαιδευτές της UEFA.

Ο ίδιος ο Σιμόν, μετά το τέλος του αγώνα με το Βέλγιο εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, αφού πιστεύει ότι μπορεί να την οδηγήσει τα επόμενα δύο χρόνια στις διοργανώσεις του Nations League και του Μουντιάλ 2022, όσο δύσκολο και αν θεωρείται το εγχείρημα αυτό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Το όνειρο του Σάλαϊ και η... επιθυμία του με τον Απόλλωνα

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία