Όταν η Πάφος... άλωσε το ΓΣΠ και κέρασε φαρμάκι τον ΑΠΟΕΛ

Στη Λευκωσία θα ταξιδέψει για μια δύσκολη αποστολή η Πάφος FC, καθώς θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.

Στο στρατόπεδο της παφιακής ομάδας αλλά και στους οπαδούς της, ξυπνούν μνήμες, αφού στην περσινή σεζόν η ομάδα της Πάφου… άλωσε το στάδιο της πρωτεύουσας κερδίζοντας 2-1 τους πρωταθλητές.

Συγκεκριμένα, σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε τις 2 Φεβρουαρίου για την 19η αγωνιστική, η ομάδα της Πάφου ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ του αγώνα, ωστόσο κατάφερε να πανηγυρίσει ένα μεγάλο διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.
 
Χωρίς αμφιβολία η παφιακή ομάδα, έδειξε και στην περσινή χρονιά πως σε τέτοιου είδους παιχνίδια με τους μεγάλους δείχνει χαρακτήρα και δεν διστάζει να δει τον κάθε αντίπαλο στα μάτια.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα της Πάφου, μετά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε σκαρφάλωσε στην 2η θέση στην κατάταξη των προϋπολογισμών, μετά την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, αφού διαθέτει ένα αρκετά ποιοτικό ρόστερ.
 


Πρώτοι λοιπόν οι γαλαζοκίτρινοι, αφού με βάση το transfermarkt, η αξία των ποδοσφαιριστών του συλλόγου της Λευκωσίας, ανέρχεται στα 20,210,000 ευρώ, ενώ η χρηματιστηριακή αξία της παφιακής ομάδας ανέρχεται στα 18,350,000 ευρώ.
 
Η Πάφος FC εδώ και αρκετό καιρό δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, με τους ιθύνοντες της διοίκησης να επιθυμούν το κλίμα στην ομάδα να αλλάξει γρήγορα, ούτως ώστε να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα και οι καλές εμφανίσεις.

Στα τελευταία της παιχνίδια η ομάδα της Πάφου, δείχνει σιγά-σιγά να βελτιώνεται, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ταλαιπωρήθηκε από αρκετά προβλήματα τραυματισμών, αλλά και το γεγονός πως ο προγραμματισμός έγινε πολύ αργά.

Στον πάγκο της Πάφος FC στο παιχνίδι με τους γαλαζοκίτρινους, θα βρίσκεται ο Τζέρεμιλ Στιλ, όπως και στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ένωση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης
«Αποχωρεί από Φορταλέζα και συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο ο Νταβίντ Λουίζ»
Ο απολογισμός των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και το πρόγραμμα των επαναληπτικών
Άντεξε στη Σλοβενία και παίζει στην Αρένα τα ρέστα της για πρόκριση η ΑΕΚ
Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κέρδισε την Πούσκας Ακαντέμια ο Άρης
Κέρδισε την Τορπέντο και πάει στη Γεωργία για την πρόκριση η Ομόνοια
Ευχάριστα νέα στην Ανόρθωση-Άναψε πράσινο το CAS για άρση του εμπάργκο, εγγράφονται τα νέα αποκτήματα
Προσφέρει 100.000 και δημιουργεί ταμείο αλληλεγγύης η ΚΟΠ για τους πυρόπληκτους
Προσέφερε το «Νίκος Σολομωνίδης» η ΑΕΛ για τις πυρκαγιές στη Λεμεσό-Εκστρατεία ειδών πρώτης ανάγκης
Η προϊστορία μας με την Ουγγαρία στα Κύπελλα Ευρώπης