Όταν η Πάφος... άλωσε το ΓΣΠ και κέρασε φαρμάκι τον ΑΠΟΕΛ

Στη Λευκωσία θα ταξιδέψει για μια δύσκολη αποστολή η Πάφος FC, καθώς θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.

Στο στρατόπεδο της παφιακής ομάδας αλλά και στους οπαδούς της, ξυπνούν μνήμες, αφού στην περσινή σεζόν η ομάδα της Πάφου… άλωσε το στάδιο της πρωτεύουσας κερδίζοντας 2-1 τους πρωταθλητές.

Συγκεκριμένα, σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε τις 2 Φεβρουαρίου για την 19η αγωνιστική, η ομάδα της Πάφου ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ του αγώνα, ωστόσο κατάφερε να πανηγυρίσει ένα μεγάλο διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.
 
Χωρίς αμφιβολία η παφιακή ομάδα, έδειξε και στην περσινή χρονιά πως σε τέτοιου είδους παιχνίδια με τους μεγάλους δείχνει χαρακτήρα και δεν διστάζει να δει τον κάθε αντίπαλο στα μάτια.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα της Πάφου, μετά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε σκαρφάλωσε στην 2η θέση στην κατάταξη των προϋπολογισμών, μετά την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, αφού διαθέτει ένα αρκετά ποιοτικό ρόστερ.
 


Πρώτοι λοιπόν οι γαλαζοκίτρινοι, αφού με βάση το transfermarkt, η αξία των ποδοσφαιριστών του συλλόγου της Λευκωσίας, ανέρχεται στα 20,210,000 ευρώ, ενώ η χρηματιστηριακή αξία της παφιακής ομάδας ανέρχεται στα 18,350,000 ευρώ.
 
Η Πάφος FC εδώ και αρκετό καιρό δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, με τους ιθύνοντες της διοίκησης να επιθυμούν το κλίμα στην ομάδα να αλλάξει γρήγορα, ούτως ώστε να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα και οι καλές εμφανίσεις.

Στα τελευταία της παιχνίδια η ομάδα της Πάφου, δείχνει σιγά-σιγά να βελτιώνεται, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ταλαιπωρήθηκε από αρκετά προβλήματα τραυματισμών, αλλά και το γεγονός πως ο προγραμματισμός έγινε πολύ αργά.

Στον πάγκο της Πάφος FC στο παιχνίδι με τους γαλαζοκίτρινους, θα βρίσκεται ο Τζέρεμιλ Στιλ, όπως και στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ένωση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών