Η αισιοδοξία του Μακρή μετά το... πάντρεμα με τον Μασιά

Να αρπάξει την ευκαιρία που θα του δοθεί περιμένει πώς και πώς, ο Ανδρέας Μακρής, καθώς με την έλευση του Τόμας Ντολ στον πάγκο των πρωταθλητών, αποφασίστηκε όπως παραμείνει στο δυναμικό των γαλαζοκιτρίνων.

Ο 23χρονος φορ, μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του και ίσως να είναι κάτι που δεν αρέσει και στον ίδιο, αφού το περασμένο καλοκαίρι που μας πέρασε επιθυμούσε να μετακινηθεί στην ΑΕΛ, ούτως ώστε να αγωνίζεται.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ, δεν υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή στις αρχικές του επιλογές, όπως φάνηκε μέχρι στιγμής.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απάντηση Ψευδιώτη για την προσπάθεια επηρεασμού των διαιτητών

Σύντομα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στη φετινή σεζόν, αφού τα συνεχόμενα παιχνίδια των γαλαζοκιτρίνων σε εγχώριες διοργανώσεις και Ευρώπη αναγκάζουν τον Γερμανό κόουτς να κάνει διαχείριση του ρόστερ και να ξεκουράσει βασικούς ποδοσφαιριστές.

Από την άλλη όμως, εάν ο επιθετικός των πρωταθλητών δεν κερδίσει τον Τόμας Ντολ, τότε θα απασχολήσει σίγουρα την ΑΕΛ, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες του κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο πρώην διαιτητής και νυν μάνατζερ, Δημήτρης Μασιάς, πήρε τα δικαιώματα του Ανδρέα Μακρή, πριν από λίγες μέρες και πλέον είναι ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το παιχνίδι που σφυρίζει ο Νικολάου-Στους ορισμούς ο Σωτηρίου

Για τον Κύπριο φορ μπορεί να αποτελέσει κίνητρο αυτή του η επιλογή, καθώς όπως διαφάνηκε τον τελευταίο καιρό, ο Δημήτρης Μασιάς ως μάνατζερ έκανε εξαιρετική δουλειά με το νεαρό μέσο της Νέας Σαλαμίνας, Ιωάννη Κωστή, ο οποίος υπέγραψε στον Ολυμπιακό Πειραιώς, φέρνοντας μπόλικα χρήματα στο ταμείο των ερυθρολεύκων. 

Επιπλέον, ο πρώην διαιτητής πρόσφατα πήρε και τα δικαιώματα του αμυντικού της ΑΕΛ, Χρίστου Γουίλερ, ενώ στο παρελθόν ο ίδιος ανέφερε πως θα ήθελε να εκπροσωπήσει και το νεαρό της Ανόρθωσης, Μιχάλη Ιωάννου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η σφοδρή επίθεση ΑΠΟΕΛιστών στον «κουμπάρο» και η σπόντα για Κυβέρνηση Χριστόφια

Ο Κύπριος διεθνής ελπίζει ότι μετά το νέο ξεκίνημα με τον Δημήτρη Μασιά στο πλευρό του, θα πάρει τις ευκαιρίες του στον ΑΠΟΕΛ ή σε άλλη ομάδα. 

Δειτε Επισης

Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό