Καρδιοχτύπησε αλλά έπιασε κορυφή με δαιμόνιο Ράγιος η Ανόρθωση

Νέα νίκη δια ποδός... Ράγιος για την Ανόρθωση που ξεπέρασε εύκολα και το εμπόδιο του Εθνικού Άχνας με 2-0.
 
Ο Ισπανός άσος της Ανόρθωσης επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά πως βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα αφού καθάρισε το παιχνίδι μέσα σε τέσσερα λεπτά με δυο δικά του προσωπικά τέρματα. Ο 33χρονος έφτασε τα 10 τέρματα τη φετινή χρονιά και οδηγεί την Ανόρθωση στην κορυφή του πρωταθλήματος. 
 
Η Ανόρθωση, έσβησε μηχανές στο δεύτερο ημίχρονο και αν ο Οκριασβίλι δεν σημάδευε το δοκάρι σε δυο περιπτώσεις τότε το σκορ θα ήταν και μεγαλύτερο. Ο Εθνικός, κατάφερε να μειώσει στο 88' με τον Χριστοφή μετά από ένα δυνατό και όμορφο σουτ έξω από την περιοχή. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με τέσσερις αλλαγές αλλά με Ράγιος κόντρα στον Εθνικό η Ανόρθωση
 
Α’ ημίχρονο
 
Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε από πλευράς Ανόρθωσης. Ο Σελίν, έκανε το γέμισμα στην περιοχή, με τον Καλτσά να κάνει την κεφαλιά και τον Μπογκατίνοφ να απομακρύνει την μπάλα με δυσκολία. Η Ανόρθωση κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Ρούμπεν Ράγιος και πάλι. Ο Καλτσάς, με εκπληκτική μπαλιά, βρήκε τον Ράγιος στην περιοχή και αφού πέρασε και τον Μπογκατίνοφ, έβαλε την Ανόρθωση μπροστά στο σκορ. Τέσσερα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 26’ ο Μπογκατίνοφ, ανέτρεψε τον Κατσαράβα μέσα στην περιοχή. Ο Ράγιος, εκτέλεσε από τα έντεκα βήματα τον Μπογκατίνοφ δίνοντας αέρα δυο τερμάτων στην Ανόρθωση. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, έφτασε πολύ κοντά και σε τέταρτο τέρμα στο 28’. Ο Ράγιος με no look pass, βρήκε πανέμορφα τον Οκριασβίλι με τον Μπογκατίνοφ να απομακρύνει με υπερένταση το σουτ του Γεωργιανό.
 
Β’ ημίχρονο
 
Το δεύτερο ημίχρονο σαφώς και βρήκε την Ανόρθωση σε πιο χαμηλό τέμπο. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, έκανε απλά διαχείριση δυνάμεων και κράτησε τη μπάλα όσο έπρεπε ούτως ώστε να μην κινδυνέψει από τον Εθνικό. Στο 56’΄, ο Οκριασβίλι σημάδεψε το δοκάρι μετά από προσποιήσει έξω από την περιοχή. Στην συνέχεια της φάσης ο Κατσιαράβα, προσπάθησε να μπει στη ροή της φάσης με τον Γκλομπάρτ να απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ. Στο 68’, της αναμέτρησης και πάλι ο Οκριασβίλι, βρήκε τον χώρο κάνοντας ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Η μπάλα χτύπησε και πάλι το οριζόντιο δοκάρι. Ο Εθνικός, κατάφερε να μειώσει για την ομάδα του στο 88' της αναμέτρησης όταν ο Χριστοφή μετά από δυο όμορφες προσποιήσεις έξω από την περιοχή, νίκησε τον Λόρια για να βάλει την ομάδας του ξανά μέσα στον αγώνα. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Ξεκαρδιστικός ο Μιχαηλίδης, πάει για... ένσταση και στέλνει φακελάκι

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:
 
Ανόρθωση: Λόρια, Γκαλίτσιος, Αρτυματάς, Σίντενφελντ, Νταουσβίλι, Κατσιαράβα (Ντούρις 70'), Ράγιος (Σαντίκ 70'), Οκριασβίλι, Καλτσάς, Βργκοτς, Σελίν
 
Εθνικός Άχνας: Μπογκαντίνοφ, Γκλομπάρτ, Μιγκελίτο, Ντέιβινσον, Λαμπάν, Μαρκόσκι, Κυπριανού, Χριστοφή, Α.Ηλία, Παπαγεωργίου (Μ.Ηλία 65’), Μαρκόφσκι (Κονέ 45’)
 
Σκόρερς: Ράγιος 22’, 26’ / Χριστοφή 88'
 
Κίτρινες: - / Κυπριανού (3η), Γκλομπάρτ, Λαμπάν
 
Κόκκινες: - / -
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»
Διαφωνεί με την κορυφαία ενδεκάδα ο Μπεν-«Πώς γίνεται να μην επελέγησαν Μαρκίνιος, Μπέλετς και Εντονγκαλά;»