Επιστολή Τούρκου δικηγόρου για Ντόσα-Περνά στην αντεπίθεση η ΑΕΛ

Επίσημη τοποθέτηση στο θέμα που δημιουργήθηκε με το συμβόλαιο του Ντόσα Τζούνιορ έκανε η ΑΕΛ, μέσω του γενικού διευθυντή της, Δημήτρη Γιαννέλη. 

Ο Δημήτρης Γιαννέλης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0, αναφορικά με την επιστολή του παίκτη της ΑΕΛ και για τη μονομερή τερματισμό του συμβολαίου που ζήτησε.

Από πλευράς της λεμεσιανής ομάδας εκφράστηκε σιγουριά για την έκβαση της υπόθεσης, η οποία όπως όλα δείχνουν θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Οι δηλώσεις του:

Για τον Ντόσα Ζούνιορ: «Είναι ένα σοβαρό θέμα. Λάβαμε χθες μια επιστολή πριν τον αγώνα από τον Τούρκο δικηγόρο του ποδοσφαιριστή για τερματισμό του συμβόλαιο. Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε τις ενέργειες του ποδοσφαιριστή από σεβασμό για την πορεία του, σεβασμό τον οποίο δεν επέδειξε ο ίδιος. Η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν ανησυχούμε, η ΑΕΛ θα δικαιωθεί. Μπορώ να σας πω μόνο αυτά. Προσπαθώ να είμαι μετρημένος σε αυτά που λέω, δυστυχώς έγινε αυτό που έγινε και θα το αντιμετωπίσουμε με σύνεση και με γνώμονα το καλό της ομάδας. Λάβαμε μια επιστολή από την Κωνσταντινούπλο, 1-2 ώρες πριν τον αγώνα. αυτό τα λέει όλα. Έχει βάλει μέσα τους δικούς του λόγους. Το νομικό μας τμήμα, μελετά την υπόθεση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πληροφορίες για σοβαρό θέμα με Ντόσα-Πώς απαντάει η ΑΕΛ

Για το αν υπάρχει πρόθεση και από άλλους παίκτες: «Δεν έχει να κάνει με άλλους παίκτες αυτό. Είχαμε και υπόθεση Σόουζα, είδαμε που κατέληξε. Υπάρχουν διάφορες υποθέσεις. Θα τα αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει. Με γνώμονα τον σεβασμό προς τον παίκτη, σεβασμό που δεν υπέδειξε ο ίδιος».

Για το αν άρχισε ο διακανονισμός με τον Σόουζα: «Έχει αρχίσει ο διακανονισμός».

Για το αν υπάρχουν καθυστερημένες πληρωμές: «Οι παίκτες πληρώνονται κανονικά. Οι καθυστερήσεις είναι στο πλαίσιο που επιτρέπεται. Δεν μπορούμε να καθυστερούμε και αυτό τα λέει όλα».

Δειτε Επισης

Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων