Το άγνωστο φλερτ του Τιμούρ με Ανόρθωση πριν τον ΑΠΟΕΛ και τα διαιτητικά λάθη

Στη κάθοδο ξένων διαιτητών, τα στοιχεία που χρειάζεται η Ανόρθωση για να πάρει το πρωτάθλημα και το κυπριακό ποδόσφαιρο αναφέρθηκε ο τεχνικός της ομάδας της Αμμοχώστου, Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο Winmasters Coach of the Month για τον μήνα Οκτώβριο και έδωσε συνέντευξη στον σύνδεσμο προπονητών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Απίστευτη ατάκα από Τιμούρ για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ΑΕΚ Αθηνών

«Άλλαξαν πολλά πράγματα στο κυπριακό ποδόσφαιρο και είχαμε τη δυνατότητα να φέρουμε περισσότερους ξένους παίκτες, αφού μπήκε και η Κύπρος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο. Τώρα κάθε ομάδα δικαιούται να έχει 15 ξένους. Αν δούμε όλα αυτά τα χρόνια, παίκτες που πέρασαν από τα κυπριακά γήπεδα, είναι παίκτες που έπαιξαν σε μεγάλα επίπεδα. Αυτό βοήθησε το κυπριακό ποδόσφαιρο, και τις ομάδες να βρεθούν στους ομίλους», ανέφερε αρχικά ο Τιμούρ Κετσπάγια.

«Όταν δεν δουλεύεις και έχεις μια προσφορά από ομάδα, ότι σου προσφέρει δουλειά. Δεν είναι ότι ξεκίνησα την ποδοσφαιρική μου καριέρα από την Ανόρθωση, στη Γεωργία ξεκίνησα. Ήρθα στην Κύπρο, δούλεψα σε αυτή την ομάδα, έπαιξα ποδόσφαιρο, κάποια στιγμή χώρισαν οι δρόμοι μας. Είχα αυτή την πρόταση, ήταν καλή και ήταν μια ευκαιρία. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Είμαστε επαγγελματίες και το βλέπουμε επαγγελματικά. Είχα κάποιες συζητήσεις πιο παλιά με Ανόρθωση. Τον πρώτο λόγο είχε η Ανόρθωση, όμως δεν προχώρησε και είχα πρόταση από την άλλη ομάδα και γι’ αυτό και προχώρησα», ανέφερε ο Γεωργιανός κόουτς για την απόφαση του να πάει στον ΑΠΟΕΛ και μετά να επιστρέψει στην Ανόρθωση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Η άποψη του Κετσπάγια για την κάθοδο των ξένων διαιτητών

Σε ερώτηση που του έγινε για το ποια είναι τα στοιχεία που χρειάζεται η Ανόρθωση για να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Κετσπάγια είπε «έχει όλα τα στοιχεία η Ανόρθωση, έχει γήπεδο, έχει διοίκηση, έχει κόσμο, έχει ομάδα. Έχει τους ανθρώπους που χρειάζεται πίσω της για να πρωταγωνιστήσει. Έχουμε δείξει μέχρι τώρα ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος».

«Έγιναν αρκετά λάθη εδώ που τα λέμε. Ο καθένας έχει το δικό του σκεπτικό. Δεν είναι δικό μου θέμα να το συζητάω αυτό, είναι θέμα των διοικήσεων. Δεν θα βγούμε προπονητές και παίκτες να λέμε θα έρθουν ή δεν θα έρθουν ξένοι διαιτητές. Θα το αποφασίσει η Ομοσπονδία και οι διοικήσεις. Ένα είναι σίγουρο, ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά σε αυτό τον τομέα. Έγινε αρκετή δουλειά από τότε που έπαιζα εγώ, πολύ μεγάλη βελτίωση», κατέληξε ο προπονητής της Κυρίας για τη κάθοδο ξένων διαιτητών.
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τσάμπι Αλόνσο «βούτηξε» στην κερκίδα των οργανωμένων και πανηγύρισε μαζί τους τον τίτλο
Ραγδαίες εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα-Πιθανή απόλυση του Τσάβι μετά τη Βαγιεκάνο, «καραδοκεί» ο Μάρκες
Δρακόντεια τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.-Συνεχείς συσκέψεις ενόψει τελικού του Europa Conference League
Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Μάβερικς-Θάντερ 117-116: Από το -17 στους τελικούς της Δύσης!
Τζούριτσιτς: Ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική Σερβίας!
Άλαβες VS Χετάφε 1-0-Επέστρεψε στις νίκες και ανέβηκε στα μισά της βαθμολογίας