Το αφοπλιστικό σχόλιο του Ντολ για τον αγωνιστικό χώρο και το πλάνο του

Καμία ανησυχία δεν συντρέχει για τον ΑΠΟΕΛ σχετικά με την κατάσταση του γηπέδου της Ντουντελάνζ. Αυτό τόνισε ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, Τόμας Ντολ σε δηλώσεις του πριν από τον αγώνα.

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου πριν από το παιχνίδι στο Λουξεμβούργο κόντρα στην Ντουντελάνζ αναφέροντας ότι δεν πρόκειται σε καμάι περίπτωση να επηρεαστεί το πλάνο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η απάντηση του Εφραίμ για το γήπεδο και η πίστη στο πλάνο του Ντολ

Οι δηλώσεις του:

Το σχόλιο του προπονητή για το γήπεδο: «Καλό απόγευμα σε όλους. Δεν είναι πρόβλημα να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο. Για μένα είναι πιο εύκολο γιατί είμαι από τη Γερμανία. Μίλησα με τα παιδιά (σ.σ. τους εργάτες) και δουλεύουν στο γήπεδο από το πρωί. Για μένα είναι σημαντικό να δουλεύουν οι παίκτες μου. Θα βγαίνει λίγο το γρασίδι ή κάτι τέτοιο όταν παίζουμε αλλά και ο αντίπαλος παίζει στην ίδια κατάσταση. Το ξέρουμε εδώ και μέρες, για μένα δεν είναι πρόβλημα ότι δεν μπορούμε να κάνουμε προπόνηση εδώ».

Για την ήττα στο ΓΣΠ: «Όλοι σοκαριστήκαμε από την ήττα στο ΓΣΠ, κάναμε πολλά λάθη και μετά από μήνες είμαστε πιο σταθεροί. Ξέρουμε τι θέλουμε και πώς θα παίξουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε την ευκαιρία να παραμείνουμε δεύτεροι στη βαθμολογία. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αφού και η Ντουντελάνζ έχει στόχους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο «Ζοσί Μπαρτέλ» (pics)

 

Αν θα επηρεάσει το πλάνο του ο κακός αγωνιστικός χώρος: «Δεν θα επηρεάσει την απόφασή μου για την ενδεκάδα ο καιρός. Μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο εδώ και θα το δείτε αύριο. Ελπίζουμε να μην μαζέψουν νερό. Δεν θα αλλάξουμε κάτι επειδή είναι κακή η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Έχουμε παίκτες από Σκανδιναβία, Σερβία και Κροατία που έχουν εμπειρία από αυτές τις συνθήκες».

Για τη δήλωση του προπονητή (σ.σ. σχετικά με τη δήλωση του κόουτς της Ντουντελάνζ): «Η πίεση είναι πάντα καλή. Πρέπει να δώσουμε το καλύτερο, ήμουν παίκτης και προπονητής πριν. Μεγάλωσα με αυτό. Ό,τι πεις πριν από το παιχνίδι δεν είναι σημαντικό. Αγαπώ το συναίσθημα της πίεσης.  Θέλουμε να νικήσουμε και να κρατήσουμε τη θέση μας. Η πίεση για μένα δεν είναι σημαντική. Θέλω να νικήσουμε »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ρουτίνα του ΑΠΟΕΛ και το πραγματικό κατόρθωμα της Ντουντελάνζ

 

Δειτε Επισης

Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου