Η πεποίθηση του Σωφρόνη για επιστροφή και αυτό που είδε όλος ο κόσμος

Στη δυσκολία του επερχόμενου αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, στη διάσκεψη που παρέθεσε πριν το παιχνίδι, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση του πως θα επιστρέψει στις διεκδικήσεις των στόχων της ομάδα του. 
 
Την ίδια ώρα, ο Κύπριος τεχνικός είπε τι είναι αυτό που άλλαξε με την επιστροφή του στο Κολόσσι, αλλά και πως χρειάζονται το κόσμο στο πλευρό τους. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Στο πλευρό του Νικόλα που δίνει μάχη με τη ζωή ο Απόλλωνας
 
«Σίγουρα, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε την αντεπίθεση και πρέπει να συνεχίσουμε. Θα γίνουν παιχνίδια με τις ομάδες τις εξάδας και ίσως χαθούν βαθμοί. Πρέπει να τους εκμεταλλευτούμε. Παίζει πολύ καλά η Νέα Σαλαμίνα, ειδικά με τις μεγάλες ομάδες. Όμως στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί. Τόσο με το ΑΠΟΕΛ, όταν μείναμε πίσω στο σκορ, ο κόσμος έδωσε ώθηση στους ποδοσφαιριστές και τους βοήθησαν να μη χάσουν. Ακόμη πιο λίγοι ήταν στο Μακάρειο, πάλι αυτοί όμως βοήθησαν την ομάδα να πάρει τη νίκη. Στη πρώτη μου συνέντευξη, είπα θέλω να γεμίσουμε το Τσίρειο και πρέπει εμείς αν πείσουμε το κόσμο να έρθει πίσω και να νιώθει περήφανος. Όσες δυσκολίες βρούμε με τη Σαλαμίνα, ο κόσμος πρέπει να μας βοηθήσει», ανέφερε αρχικά για το επερχόμενο παιχνίδι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Το σχόλιο του Αυγουστή για τη διαιτησία
 
Σε ερώτηση που έγινε για το τι άλλαξε μετά τις 35 μέρες που έλειψε, ο Κύπριος κόουτς είπε «αυτή τη στιγμή πιστεύω αυτές τις 35 μέρες που έλειψα με βοήθησαν. Διορθώσαμε πολλά πράγματα με τους ποδοσφαιριστές. Αλλάξαμε και σύστημα, το οποίο άρεσε στην ομάδα, αλλά και τον κόσμο. Όταν παίρνεις αποτελέσματα, έρχεται ηρεμία. Αυτό που ζήτησα από τους ποδοσφαιριστές, είναι να έχουμε συνέχεια. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Για να ξανακάνουμε το Τσίρειο μια δυνατή έδρα, που ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν είναι έδρα. Με αυτό μεγαλώσαμε, σε αυτό παίζαμε τόσα χρόνια».

«Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στο σκοράρισμα. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι με τη Δόξα. Όταν έρθουν τα γρήγορα γκολ, θα πάρουμε αυτοπεποίθηση. Στο φετινό μαραθώνιο, δεν υπάρχουν πολλές διαφορές από όλες τις ομάδες. Θέλουμε να παίζουμε καλά, αλλά να βλέπουμε και το αποτέλεσμα. Ο Απόλλωνας θα ξανά επιστρέψει στις διεκδικήσεις των στόχων. Η αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία, είναι αυτό που τους έλειψε, όταν έλειπα και εγώ. Όλος ο κόσμος είδε ότι αλλάξαμε νοοτροπία, είτε εντός, είτε εκτός», κατέληξε ο τεχνικός του Απόλλωνα για το τι άλλαξε με την επιστροφή του στο Κολόσσι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς