«Δεν μπορείς να μιλάς για τελικούς από Νοέμβριο, είμαι εδώ για να βοηθήσω»

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκθε, στη διάσκεψη πραγματοποιήθηκε για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την ομάδα της Αμμοχώστου, παράλληλα ο Βάσκος τεχνικός τόνισε πως θα βοηθήσει την ομάδα να βελτιωθεί και θα κάνει τον κόσμο της ομάδας της Λάρνακας χαρούμενο.

«Είναι ένα ντέρμπι και ξέρουμε την σημασία του. Είναι για εμάς ακόμα πιο σημαντικό μετά την ήττα. Είναι μια πρόκληση και ευκαιρία για την ομάδα μας και είναι σημαντικό να φτάσουμε στον στόχο για να αλλάξουμε το κλίμα. Με εξαίρεση τον Acoran και τους τιμωρημένους δεν αντιμετωπίζουμε άλλο πρόβλημα. Πρέπει να έχουμε καλή απόδοση. Αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα, αλλά σίγουρα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ελπίζουμε στο τέλος να μπορέσουμε να αφιερώσουμε την νίκη στον κόσμο μας. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό θα παλέψουμε. Πριν από το παιχνίδι έχεις τρεις επιλογές. Με νίκη μειώνουμε σε 3 βαθμούς την απόσταση, εξαρτάται και από το άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Με ισοπαλία μένουμε στους έξι βαθμούς και με ήττα στους εννιά. Ο στόχος για είναι ξεκάθαρος, να πάρουμε τη νίκη, να έρθει η καλή ψυχολογία. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, η νίκη θα μας δώσει ώθηση. Η Ανόρθωση κάνει καλή πορεία, έχει σταθερότητα, ενώ εμείς όχι, όπως και η ψυχολογία μας δεν είναι καλή. Όμως διαθέτουμε καλή ομάδα και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη, είναι σημαντικό και για μας και για τον κόσμο. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε εδώ», ανέφερε αρχικά ο Βάσκος τεχνικός.

«Δεν θεωρώ ότι αγωνιζόμαστε με την πλάτη στο τοίχο, δεν είναι η τελευταία ευκαιρία. Σίγουρα δεν μου αρέσει να ασχολούμαι και δεν με προβληματίζουν τόσο τα μαθηματικά, αλλά τα υπόλοιπα. Χρειάζεται με νίκη να δυναμώσουμε, χρειαζόμαστε καλά νέα. Εμείς δεν κάνουμε καλή πορεία, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι το τέλος του κόσμου αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορείς να μιλάς για τελικούς από τον Νοέμβριο. Είναι πολύ σημαντικό και αυτό το πιστεύω, παίζουμε με την πρωτοπόρο σε ντέρμπι στη Λάρνακα, ακόμη πιο δυνατοί στη φετινή σεζόν. Είναι καλή ευκαιρία για μας να δείξουμε ότι είμαστε εδώ μέσα στη μάχη. Είμαι προπονητής και γνωρίζω καλά ότι όταν δεν είναι καλά τα αποτελέσματα έρχεται πίεση. Ήρθα πέρσι για να βοηθήσω την ΑΕΚ στη δύσκολη κατάσταση. Νομίζω το πέτυχα, ο στόχος δεν αλλάζει ούτε φέτος. Η πίεση υπάρχει σε όλους, είναι ξεκάθαρα τα συναισθήματα μου, αγαπώ την ομάδα της ΑΕΚ, προσπαθώ για βοήθεια και βελτίωση. Πρόβλημα δεν θα είμαι ποτέ για την ΑΕΚ. Δουλειά μου είναι να βοηθώ την ομάδα, να την βελτιώνω και να προσπαθώ να κάνω τον κόσμο χαρούμενο», πρόσθεσε για την εικόνα της ομάδας του ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

«Η προετοιμασία ήταν ίδια με τα προηγούμενα χρόνια. Ο Acoran από τον περασμένο Μάρτιο είχε το πρόβλημα στο μηνίσκο και από εκεί και πέρα όλα πήγαν λάθος, γι' αυτό και είναι εκτός καιρό. Ο Florian επίσης παράξενος τραυματισμός, επανήλθε όμως. Ο Mojsov επίσης, ήμασταν άτυχη. Το πρόβλημα του Hevel στην αρχή δεν ήταν σοβαρό μετά γύρισε αλλιώς. Μπορεί να έχουμε κάνει λάθη, αλλά μαθαίνουμε από αυτά. Πρέπει να βοηθήσουμε τους παίκτες να επιστρέψουν. Όταν έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Με πολλούς να είναι έξω είναι δύσκολο. Αλλά με όλους τους ποδοσφαιριστές μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα», κατέληξε ο Βάσκος τεχνικός.

Δειτε Επισης

Στην τέταρτη θέση ο Κοντίδης στο Hyeres-Δεν έγινε η κούρσα μεταλλίων
Ο Ράγκλαντ στην κορυφαία πεντάδα με βραβείο από τον Πρέλεβιτς
Δεύτερο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό στο Ρίμινι για τον Μάριο Γεωργίου
Μετά το Μαϊάμι σοβαρεύουν οι επαφές της Mercedes με τον Φερστάπεν
Λευτέρης Πετρούνιας, ο κορυφαίος των κορυφαίων-Το τρομερό ρεκόρ του χθες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
Ραντεβού στο ΣΕΦ - Η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά, 77-69 τον Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη
Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies