Η αντεπίθεση του Απόλλωνα και τα ερωτηματικά στο πλάνο με Σαλαμίνα

«Ξεκινήσαμε την αντεπίθεση και πρέπει να συνεχίσουμε», ήταν αυτό που ξεχώρισε από τις δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα, Σωφρόνη Αυγουστή, τονίζοντας πως η νίκη απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα είναι επιτακτική ανάγκη για να εκμεταλλευτεί τυχών απώλειες των ομάδων της πρώτης εξάδας. 

Είναι γεγονός, πως η λεμεσιανή ομάδα κόντρα στη Δόξα πήρε μια δύσκολη, νίκη αλλά ουσιαστική από βαθμολογικής πλευρά, όπως είπε και ο Κύπριος τεχνικός ξεκίνησαν την αντεπίθεση και είναι αναγκασμένοι να συνεχίσουν για να φθάσουν στους στόχους που έθεσαν εξ αρχής.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Η πεποίθηση του Σωφρόνη για επιστροφή και αυτό που είδε όλος ο κόσμος
 
Στα τελευταία τρία παιχνίδια, ο Απόλλωνας είχε αρκετά καλή παρουσία κόντρα σε Ένωση και Δόξα που πήρε τη νίκη, ωστόσο και στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ που δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Οι κυανόλευκοι, έχουν τρία εντός έδρας παιχνίδια με Νέα Σαλαμίνα, ΑΕΚ και Ανόρθωση και καλούνται να πάρουν όσο το δυνατό περισσότερο βαθμολογικό κέρδος, ούτως ώστε να πλησιάσουν τα πάνω στρώματα της βαθμολογίας.

Στο στρατόπεδο της ομάδας, είναι ικανοποιημένοι με την απόδοση, καθώς χωρίς αμφιβολία με την έλευση του Σωφρόνη στην τεχνική ηγεσία, είναι εμφανές πως ο Απόλλωνας έχει βελτιωθεί απίστευτα σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Εξετάζει παίκτες του κυπριακού πρωταθλήματος ο Αυγουστή

Από αγωνιστικής πλευράς, την πόρτα της αρχικής ενδεκάδας χτυπάει ο Εμίλιο Ενσούε, ο οποίος στο τελευταίο αγώνα με τη Δόξα έμεινε στον πάγκο.

Εφόσον δεν βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, το πιο πιθανό σενάριο είναι να μείνει στον πάγκο ο Γιαννιώτας, καθώς στο τελευταίο παιχνίδι δεν είχε και πολύ καλή παρουσία.

Από την άλλη πιθανό σενάριο είναι ο Ενσούε να βρεθεί στο δεξί άκρο της άμυνας, αντικαθιστώντας τον Ζοάο Πέδρο. Ο Φακούντο Περέιρα, ξεπέρασε εντελώς το πρόβλημα που αποκόμισε από το παιχνίδι με την ομάδα της Κατωκοπίας και πιθανότατα να διατηρηθεί στο αρχικό σχήμα.

Ο Ζελάγια θα διατηρηθεί στην κορυφή για ακόμα ένα ματς, ενώ ο Γκακπέ, ο οποίος ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στο μοναδικό τέρμα που σκόραρε η ομάδα της Λεμεσού και πήρε τη νίκη με τη Δόξα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς