Η νίκη που ήρθε να δέσει τα τόσα τραύματα υπάρχουν στην ΑΕΛ

Η επιστροφή στις νίκες ήταν το μοναδικό ζητούμενο για την ΑΕΛ στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Άχνας, για την 11η αγωνιστική.

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, τα κατάφερε και πήρε αυτό που ήθελεε, χωρίς να κοιτάξει απόδοση και τα υπόλοιπα. Είναι από τα παιχνίδια που λες πως, να έρθει η νίκη με το οποιοδήποτε σκορ και και τον οποιοδήποτε τρόπο. Τα δυο προηγούμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα απέναντι σε Ομόνοια που δέχτηκε την ήττα και Ολυμπιακό που έφερε ισοπαλία, βάρεναν αρκετά τα πόδια των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού.

Ο Χουράδο, έδωσε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του, κάνοντας βαθμολογικό άλμα. Η ήττα της ΑΕΚ από την Ανόρθωση, αλλά και τα λιγότερα παιχνίδια που έχει ο ΑΠΟΕΛ, δίνουν αυτή τι στιγμή στην ΑΕΛ, την τρίτη θέση με 18 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα κωθώνια του Εθνικού, τα χαμόγελα του Κίκη και τα μαθήματα του Αβραάμ (pics)

Ένα παιχνίδι με λιγοστές ευκαιρίες με τους ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Κέρκεζ να είναι καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και να παίρνουν μια δίκαιη νίκη. Στην επανάληψη ο Εθνικός προσπάθησε να πιέσει, ειδικά και μετά την είσοδο του Μάριου Ηλία στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΛ, κράτησε τον Κονέχ και την παρέα του μακριά από την εστία του Βοζίνια.

Μεγάλος πονοκέφαλος για τον Ντούσαν Κέρκεζ, είναι η απουσίες των Γκαστανιάγα, που δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Εθνικό (δυο κίτρινες) αλλά και τον Γκαζαριάν που δέχτηκε κίτρινη κάρτα με το που πάτησε το πόδι του παιχνίδι, συμπληρώνοντας απαγορευτικό αριθμό καρτών.

Πολύ σημαντική, χαρακτήρισε τη νίκη και ο τεχνικός των κυπελλούχων, μετά το τέλος του αγώνα. Συγκεκριμένα τα όσα ανέφερε περί δύσκολης εβδομάδας ελέω και των καταστάσεων (σ.σ Όσα έγιναν με τον Ντόσα Τζούνιορ), η νίκη ήρθε να δέσει σαν τραύμα στα όσα περνά η φετινή ΑΕΛ, μετά από μια εκπληκτική περσινή χρονιά για τα δεδομένα του συλλόγου.

Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για την ΑΕΛ, ο Ντούσαν Κέρκεζ, δείχνει με τον πιο έμπρακτο τρόπο την αγάπη του αρχικά για την ΑΕΛ, αλλά και τα πολύ καλά χαρακτηριστικά που έχει σαν τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
Δημητρίου για το ντέρμπι κορυφής-«Tώρα κρίνονται τα πάντα, θα είναι η μεγαλύτερη προσέλευση φέτος»