Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Το κάστρο του Αρένα, η βελτίωση και η... χαμένη ταυτότητα

Αντρέας Μιχαήλ   01/12/2019 10:34
Το κάστρο του Αρένα, η βελτίωση και η... χαμένη ταυτότητα

Το κάστρο του Αρένα, η βελτίωση και η... χαμένη ταυτότητα

Αντρέας Μιχαήλ   01/12/2019 10:34

Δεύτερη διαδοχική ήττα για την ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα αυτή την φορά μέσα στην έδρα της από την Ανόρθωση με 1-2, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Είναι λυπηρό να βλέπεις μια ΑΕΚ που τα τελευταία χρόνια κάλπαζε να χάνει σιγά σιγά την ταυτότητα της

Ένα αποτέλεσμα που μπορεί να χαρακτηριστεί από αρκετούς άδικο για την ομάδα της Λάρνακας, από άλλους μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο και και ούτω καθεξής. Ο κάθε ένας με τον τρόπο που προσεγγίζει το ποδόσφαιρο, μπορεί να δώσει τον δικό του ορισμό για ένα πραγματικό ντέρμπι χθες στην ΑΕΚ Αρένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξεσπαθώνουν οι οπαδοί της ΑΕΚ: Παίκτες χωρίς @@

Είναι αποδεκτό από όλους πως η φετινή ΑΕΚ, δεν έχει το τουπέ των προηγούμενων χρόνων. Έχασε την ταυτότητα της, έχασε την φρεσκάδα της και δεν μοιάζει πλέον με την ομάδα φόβητρο των τελευταίων ετών. Σίγουρα, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλους, μέσα στο κιτρινοπράσινο στρατόπεδο, αφού δεν είναι δύσκολο να βρει τα πατήματα της μια ομάδα επιπέδου της ΑΕΚ, φτάνει να γίνουν οι κατάλληλες και σωστές κινήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Ένταση και κοκορομαχίες στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ανόρθωση

Όσο αφορά το χθεσινό ντέρμπι απέναντι στην Ανόρθωση, η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ίσως να νιώθει άδικη με το αποτέλεσμα, αφού στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν πολύ καλύτερη από την ομάδα της Ανόρθωσης. Είχε τις δικές της πολύ καλές ευκαιρίες αλλά χωρίς να καταφέρει να γίνει αρκετά επικίνδυνη. 

Η βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ήταν αισθητή αλλά και πάλι δεν βρήκε τον τρόπο να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Πλέον, βρίσκεται στην 5η θέση, με 15 βαθμούς και χρειάζεται άμεσα μια ανασύνταξη για να καταφέρει να βρει τα πατήματα της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΙΠΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας