Δήλωσε παρών με ΑΕΚ, έτοιμη να το τελειοποιήσει με Απόλλωνα

Ξεκίνησε τη χρονιά με το αριστερό, με κάτω του μετρίου εμφανίσεις, αλλά πλέον βρήκε τον τρόπο και τα πατήματα της και μοιάζει με την Σαλαμίνα, που συνηθίσαμε. Ακόμη μια μεγάλη νίκη για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, την προηγούμενη αγωνιστική, δίνει τεράστια ώθηση για τους ερυθρόλευκους στο σημερινό πολύ δύσκολο αγώνα που έχουν απέναντι στον Απόλλωνα στο Τσίρειο Στάδιο. Τα μηνύματα επιστροφής, στάλθηκαν εδώ και καιρό, με την Νέα Σαλαμίνα, να έχει πλέον ρολάρει και να είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Μοναδικός στόχος, στο σημερινό παιχνίδι δεν είναι άλλος από το θετικό αποτέλεσμα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πότε αρχίζουν τα έργα για το αθλητικό κέντρο της Νέας Σαλαμίνας

Τα όσα έδειξε η Σαλαμίνα, κόντρα στην ΑΕΚ, ήταν πολύ θετικά με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, να μην αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές. Είναι παιχνίδι που απαιτεί τρομερή συγκέντρωση και ασταμάτητο τρέξιμο, με τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Αμμοχώστου να το γνωρίζουν πολύ καλά.

Ο Μαουρίσιο, κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού που είχε και βρίσκεται στην αποστολή για το Τσίρειο, ενώ ο Μαριάνοβιτς, βρίσκεται εκτός λόγω κίτρινων καρτών. 

Ο Κίσσας αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια. Λαμπό, Χριστοφόρου και Τσαμπούρης αναμένεται να αποτελέσουν την τριάδα στην άμυνα με τους Κορέϊα και Σαν Ρομάν να μοιράζονται τα δυο άκρα. Νουρ και Κωστή θα κληθούν να αναλάβουν την βρόμικη δουλειά στο χώρο του κέντρου, με την γνωστή πλέον τριάδα στην επίθεση Σίμπσον, Ελουντού και Κίνγκσλεϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
Στο νοσοκομείο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με δεμένο χέρι (pic)
Έτοιμη να καταθέσει πρόταση 85 εκατομμυρίων για Ροντρίγκο η Άρσεναλ
H μεταγραφή του Γουίλιαμς άναψε φωτιές στην Ισπανία-Προσφεύγει στη La Liga η Μπιλμπάο
Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ ο Όσιμεν
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Ζαλίζει το ποσό των ετήσιων απολαβών του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι