Η Πάφος FC έχανε τις ευκαιρίες και η Δόξα την τιμώρησε στο τέλος

Πολύ μεγάλη νίκη μέσα στο «Στέλιος Κυριακίδης» πέτυχε η ομάδα της Δόξας επί της Πάφος FC με σκορ 0-1 και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Το καθοριστικό γκολ πέτυχε ο Ντερβίτ με κεφαλιά στο 88’. Πολλές χαμένες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρίσκονται σε δυσμενή θέση.
 

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Αναγνωριστικά άρχισε το παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 9’, για την γηπεδούχο ομάδα. Ο Φυλακτού έκανε το σουτ από μακριά, όμως ο Γκρεμσλ ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ. Στη συνέχεια, η Πάφος FC ανέβασε ρυθμό και ήταν πιο απειλητική σε σχέση με την ομάδα της Κατωκοπιάς, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει την ξεκάθαρη ευκαιρία μπροστά στην εστία του Γκρεμσλ. Από την άλλη, η ομάδα του Ερανοσιάν προσπαθούσε στις αντεπιθέσεις να φτιάξει μια πολύ καλή προϋπόθεση για το προβάδισμα στο σκορ. Στο 36’, ο Νέμετς έκανε το σουτ, το οποίο έφυγε παράλληλα από την εστία της Δόξας. Στο 38’, ο Πάνος έκανε το γύρισμα προς τον Βα, ο οποίος έκανε το σουτ, η μπάλα πήρε κατεύθυνση προς την εστία, αλλά ο Ντερβίτ προ της γραμμής έδιωξε σωτήρια. Η τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήρθε για την Πάφος FC, όταν ο Γκρεμσλ απέκρουσε με διπλή προσπάθεια το καλό σουτ του Μπεσάρα από μακριά.
 
Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
 
Η επανάληψη ξεκίνησε, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν και πάλι πιο επιθετικά. Στο 55’ η εκτέλεση κόρνερ του Μπόλιεβιτς, βρήκε τον Ντερβίτ αμαρκάριστο στη περιοχή, ο οποίος έστειλε την κεφαλιά του λίγο άουτ από την εστία του Ρούντκο. Στη συνέχεια, ο ρυθμός του παιχνιδιού έγινε πιο γρήγορος, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ. Αυτό δεν κράτησε πολύ, με τον ρυθμό του παιχνιδιού να πέφτει σταδιακά, πλησιάζοντας προς το τέλος. Η Δόξα έχασε τεράστια ευκαιρία στο 74’, όταν το πλασέ του Παπαφώτη απέκρουσε ο Ρούντκο και στην επαναφορά το σουτ του Κάρλος απομάκρυναν οι αμυντικοί προ της γραμμής. Στο 79’, ο Σιρόκ μπήκε στη περιοχή από δεξιά, έκανε το σουτ, το οποίο απέκρουσε σωτήρια ο Γκρεμσλ σε κόρνερ. Η Πάφος FC συνέχισε να πιέζει και έχασε τεράστια ευκαιρία ξανά στο 84’ , με κεφαλιά του Βα, η οποία έφυγε μόλις άουτ. Οι ευκαιρίες για τους γηπεδούχους δεν σταμάτησαν εδώ, αφού στο 86’, ο Νέμετς βρήκε τον Γουίλιαμς, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Γκρεμσλ, αλλά αυτός απέκρουσε σωτήρια. Παρόμοια κατάληξη είχε και το πλασέ του Βα λίγο αργότερα.
 
Η ομάδα της Κατωκοπιάς απάντησε σε όλα αυτά με γκολ. Στο 89’, ο Παπαφώτης βρήκε τον Ντερβίτ αμαρκάριστο στη μεγάλη περιοχή και αυτός σκόραρε για το 0-1.
 
Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και η ομάδα της Κατωκοπιάς πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.
 
Σκόρερ: 88’ Ντερβίτ
 
Κίτρινες κάρτες: Πάντσεον, Βαλεριάνος, Φυλακτού/ Παπαφώτης
 
Διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου
 
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
 

Πάφος FC: Ρούντκο, Σιρόκ, Αραγιούρι, Αντωνίου, Βαλεριάνος, Πανός, Μπεσάρα (62’ Φιλιώτης), Πάντσεον, Νέμετς, Βα, Φυλακτού (67’ Γουίλιαμς)
 
Δόξα: Γκρεμσλ, Μουκτάρης, Ντερβίτ, Βαλέντε (76’ Καρλάο), Χριστοφή, Μπόλιεβιτς, Ασαμόα, Χαραλάμπους (59’ Ίταλο), Παπαφώτης, Κάρλος (83’ Τραϊτσέφσκι), Μέσκα
 
Δείτε το νικητήριο γκολ, πιο κάτω:
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν