Η δίψα του Μανθάτη για τον τίτλο και η αποθέωση Κετσπάγια

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον προπονητή του ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Γιώργος Μανθάτης, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε για την παρουσία του στο σύλλογο της Αμμοχώστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Ο αμείλικτος Τιμούρ, το άκυρο σε μάνατζερ και ο άσος στο μανίκι της Ανόρθωσης

«Έχουμε κάνει μια πολύ καλή εκκίνηση, υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Κάναμε ακόμα μια νίκη. Το σημαντικό δεν επαναπαυόμαστε και εστιάζουμε σε κάθε αγώνα ξεχωριστά, το ίδιο συγκεντρωμένοι. Κάτι το οποίο μας πέρασε ο προπονητής, ότι κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και τελικός. Ο προπονητής μας είπε πάμε για το πρωτάθλημα στην αρχή, κάποιοι είπαν ότι είναι δύσκολο και άπιαστο. Ο κόσμος έχει γυρίσει στο γήπεδο, όχι μόνο στην έδρα μας. Ο κόσμος είναι εκεί. Είμαστε εκεί και θέλουμε διάκριση, έχουμε δίψα για τίτλους. Όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα, δεν μπορείς να μην ονειρεύεσαι διάκριση και τίτλους στην Ανόρθωση. Ο προπονητής είναι πολύ σημαντικός και βαρόμετρο για το σύλλογο. Έχει δέσει πολύ καλά η επιλογή. Το κλειδί είναι η ομαδικότητα. Ο ένας προσπαθεί για τον άλλο. Σίγουρα χρειαζόμαστε ηγέτες για την ομάδα, αλλά είμαστε όλοι πάρα πολύ δεμένοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ «Αυτός είναι ο Τιμούρ και τον εμπιστευόμαστε»
 
Για τον αγώνα και τη νίκη με την ΑΕΚ, ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής είπε «δεν κυριαρχήσαμε σε όλο το παιχνίδι, το καλό ότι μπήκαν δυο όμορφα γκολ και έφυγε το άγχος από εμάς. Σε μια όχι τόσο πολύ καλή έδρα, κερδίσαμε. Όπως είπαν και τα παιδιά στα αποδυτήρια, εγώ δε το γνώριζα είχαμε να κερδίσουμε εκεί για έξι χρόνια, είναι η πρώτη φορά. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και με καλούς παίκτες και έχει συνήθως σε όλα τα παιχνίδια κατοχή. Θέλαμε να το περιορίσουμε αυτό. Για αυτό και ο προπονητής με προτίμησε σε εκείνη τη θέση γιατί έχω πνευμόνια και θα μπορούσα τρέξω και να βοηθήσω».

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ξεδιπλώνεται μπροστά μου η χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου που επέλεξα το καλοκαίρι να έρθω στην Ανόρθωση. Ήμουν στον Ολυμπιακό και πάντα κυριαρχούσαμε στο γήπεδο και ήμασταν πρωταγωνιστές, σχεδόν πάντα νικητές. Όταν είμαι σε ένα σύλλογο που πρωταγωνιστεί είναι καλό για εμένα», κατέληξε για την παρουσία του στην Ανόρθωση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία