Παρασκευή, 16 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

«Η Ομόνοια έχει επιστρέψει και δεν φοβόμαστε κανένα...»

  02/12/2019 21:53
«Η Ομόνοια έχει επιστρέψει και δεν φοβόμαστε κανένα...»

«Η Ομόνοια έχει επιστρέψει και δεν φοβόμαστε κανένα...»

  02/12/2019 21:53
Τη δική του εκτίμηση για το ντέρμπι με την Ομόνοια, παρέθεσε ο εκ των αντιπροέδρων του ΑΠΟΕΛ, Χάρης Φωτίου, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο ΡΙΚ. 
 
«Καταρχήν σσυχαρητήρια και στις 2 ομάδες, είδαμε ένα αθλητοπρεπέστατο παιχνίδι. Και οι 2 ομάδες διεκδίκησαν και με την ωραία ατμόσφαιρα είδαμε ότι ο κόσμος είναι κοντά παρά την κάρτα φιλάθλου. Χαριτολογώντας θα πω αυτό, συζητώντας με τον Τετι, είπαμε ότι αυτό είναι ντέρμπι και ας χάνουμε, να παίζουμε με γεμάτα γήπεδα. Εμείς σαν ΑΠΟΕΛ θέλουμε να βλέπουμε ντέρμπι με γεμάτα γήπεδα.
Είχε συγκινήσεις ο αγώνας αλλά είχαμε πλάνο στο παιχνίδι και οι 22 ποδοσφαιριστές είχαν πλάνο και κατεύθυνση και γι αυτό δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες. Το απόλαυσαν όλοι οι οπαδοί το παιχνίδι και ο ΑΠΟΕΛ κατεβαίνει πάντα για να κερδίσει.
 
Η Ομόνοια έχει επιστρέψει και το έχει αποδείξει. Δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο και θέλουμε δυνατούς αντιπάλους και θέλουμε τον κόσμο πίσω.
 
Είμαστε μέσα σε όλα στους στόχους μας και όπως με τον Απόλλωνα είχαμε μια αποθεραπεία προηγουμένως και είναι πολύ δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές μας και σαν στο τελευταίο ευρωπαϊκό που είναι σαν να και αγωνιστήκαμε σε δυο αγώνες. Αφήσαμε πολλές δυνάμεις στο Λουξεμβούργο, ενώ ο αντίπαλος μας προετοιμαζόταν εδώ και 10 μέρες για εμάς».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας