Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Έντονος ο Σωφρόνης για Καρ και Εμπιντά-«Όσο και να θέλεις κάποιους...»

  03/12/2019 11:35
Έντονος ο Σωφρόνης για Καρ και Εμπιντά-«Όσο και να θέλεις κάποιους...»

Έντονος ο Σωφρόνης για Καρ και Εμπιντά-«Όσο και να θέλεις κάποιους...»

  03/12/2019 11:35

Αμείλικτοι σε θέματα πειθαρχίας είναι στον Απόλλωνα και η απόφαση για τους Καρ και Εμπιντά είναι πώς οι δυο ποδοσφαιριστές παραμένουν εκτός μέχρι νεοτέρας. 

Όπως τόνισε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού, «θα είμαστε αμείλικτοι σε θέματα πειθαρχίας και είναι μια απόφαση που πάρθηκε από κοινού από τον προπονητή και τον πρόεδρο της ομάδας και είναι εκτός ομάδας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η τόνωση της ψυχολογίας και τα θετικά στοιχεία στον Απόλλωνα

Με τη σειρά του, ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, αναφέρθηκε στους δυο αγώνες της ομάδας του που ακολουθούν αυτή τη βδομάδα.  

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο. Ξέρουμε όλοι ότι οι μονοί αγώνες είναι πάντα επικίνδυνοι και πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα από το πρώτο λεπτό και να πάρουμε την πρόκριση και μετά να επικεντρωθούμε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Είναι πάρα πολύ σημαντικά παιχνίδια τόσο σε κύπελλο τόσο και σε πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι η δική μας ομάδα μέχρι σήμερα, δεν έχει κερδίσει κάποιο ντέρμπι και θα είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές αυτό το παιχνίδι για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ καλό αντίπαλο και ξέρουμε ότι περνούν και αυτοί τα δικά τους προβλήματα και είναι σημαντικό να είμαστε έτοιμοι και στα 2 παιχνίδια.

Για τους τραυματίες της τελευταίες στιγμής, παρόλο που βρεθήκαμε σε δύσκολη φάση δεν μπορώ να κρύψω τα συγχαρητήρια μου σε αυτούς που αγωνίστηκαν με τη Σαλαμίνα και πήραν στο τέλος μια καθαρή και μεγάλη νίκη. Ελπίζουμε με την ΑΕΚ να έχουμε επιστροφές και να έχουμε περισσότερες λύσεις.

Μετά τους δυο που είναι εκτός ομάδας, έχουν λιγοστέψει οι επιλογές αλλά όσο και να θέλεις κάποιους ποδοσφαιριστές είναι ομάδα και αυτό είναι σημαντικό να το καταλάβουν όλοι γιατί είμαστε εδώ για να υπηρετούμε μια ομάδα και πρέπει να σεβόμαστε τους εσωτερικούς κανονισμούς και να δίνουμε το παράδειγμα στους έξω γιατί ο Απόλλωνας είναι μια μεγάλη ομάδα».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας