Το βλαστάρι του Εθνικού ʼσσιας που κλέβει τις εντυπώσεις

Με μια μπάλα στα πόδια... γεννήθηκε ο Μιχάλης Κοκορίδης, ο οποίος με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά, κατάφερε στα 16 του μόλις χρόνια, να αγωνίζεται στη Γ' κατηγορία για λογαριασμό του Εθνικού Άσσιας. 
 
Ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ρένου Δημητριάδη, καθιερώθηκε στην ομάδα της Άσσιας και άρχισε να παίρνει σιγά σιγά τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του στο πρωτάθλημα.
 
Ο Μιχάλης Κοκορίδης, από τα 4 του χρόνια εντάχθηκε στις Ακαδημίες του Ευθυμιάδη και αφού άφησε το δικό του στίγμα στην Ακαδημία της Λευκωσίας, στην ηλικία των 15 μετακινήθηκε στον Εθνικό Άσσιας. 
 
 
«Η πορεία της ομάδας μου είναι σχετικά καλή αφού δεν έχουμε πολλές νίκες, αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο. Και 'γω με τη σειρά μου, προπονούμαι σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και άνω προπονήσεις εντατικά και καθημερινώς», ήταν αυτό που τόνισε σε συνέντευξή του στην OMADA, ο νεαρός άσος για να προσθέσει ότι, «θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τον ίδιο ζήλο για να μετακινηθώ σε κάποια φάση σε μεγάλη ομάδα και γιατί όχι και σε ομάδα του εξωτερικού ακόμη».
 
Ερωτηθείς για τις συνθήκες που επικρατούν στη Γ' Κατηγορία, ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άσσιας, στάθηκε στα οικονομικά προβλήματα των ομάδων αλλά και στη διαιτησία. «Οι συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες στη Γ' κατηγορία, αφού υπάρχουν κυρίως οικονομικά προβλήματα στις ομάδες. Επίσης, είναι δυνατό ποδόσφαιρο με αρκετά νευρά και τραυματισμούς. Ακόμη και η διαιτησία δεν είναι και στα καλύτερά της». 
Καταλήγοντας, ο Μιχάλης Κοκορίδης, έστειλε το δικό του μήνυμα προς όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θέλουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και τους στόχους τους, στους αγωνιστικούς χώρους. «Να δουλεύουν σκληρά καθημερινά και ο καθένας θα πάρει την ευκαιρία του την ώρα που πρέπει».

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών