Ο τομέας υπεροχής και το φιλόδοξο σχέδιο του Τιμούρ στην Ανόρθωση

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και αυτός βρίσκει την Ανόρθωση στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 23 γκολ υπέρ και έξι κατά.

Η ομάδα της Αμμοχώστου διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει στα οκτώ από τα δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος, για την ώρα. Δεν έχει βάλει γκολ μόνο κόντρα σε ΑΕΛ και Ομόνοια στο σημείο που βρισκόμαστε.

Το συγκρότημα του Τιμούρ Κετσπάγια έχει δουλέψει πάρα πολύ στην εκμετάλλευση των στημένων φάσεων από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και αυτή η δουλειά φέρνει αποτελέσματα, εντός του αγωνιστικού χώρου.

Από την πρώτη αγωνιστική, μέχρι και σήμερα, η Ανόρθωση έχει πετύχει επτά γκολ από εκτελέσεις, κόρνερ, φάουλ ή και πέναλτι. Μεγάλος πρωταγωνιστής σε αυτόν τον τομέα είναι ο Ρούμπεν Ράγιος, ο οποίος σκοράρει και δημιουργεί με την ίδια ευκολία.

Η Ανόρθωση σκόραρε το τρίτο γκολ επί του Απόλλωνα με εκτέλεση κόρνερ του Ράγιος και κοντινή προβολή του Γκαλίτσιου, ενώ ο Ισπανός επιτελικός μέσος ευστόχησε με εκτέλεση πέναλτι κόντρα στην ΕΝΠ.

Κόντρα στην Πάφος FC, η ομάδα της Αμμοχώστου σκόραρε με κεφαλιά του Σίλντενφελντ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ράγιος, ενώ το δεύτερο γκολ στη νίκη με 2-0 επιτεύχθηκε έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ισπανού.

Απέναντι στη Δόξα στο Μακάρειο για την 7η αγωνιστική, η ομάδα της Αμμοχώστου σκόραρε το έκτο της γκολ από εκτέλεση κόρνερ. Εκτελεστής ο Βασιλακάκης και σκόρερ ο Μίχαλ Ντούρις με κοντινή προβολή, μετά από φάση διαρκείας.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, οι «κυανολεύκοι» της Αμμοχώστου σκόραραν έπειτα από κοντινή προβολή του Γιώργου Γκαλίτσιου, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τορνίκε Οκριασβίλι και κεφαλιά-πάσα του Μπράνκο Βργκοτς.

Στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής κόντρα στον Εθνικό Άχνας, ο Ρούμπεν Ράγιος σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, με εκτέλεση πέναλτι.

Ο τομέας των στημένων φάσεων είναι πολύ σημαντικός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ο Τιμούρ Κετσπάγια το γνωρίζει όσο λίγοι, στο νησί μας. Οι ποδοσφαιριστές του ακολουθούν τις οδηγίες του, κατά γράμμα και όλα λειτουργούν, βάσει ενός σχεδίου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του Μπεν Σιμόν για το ντέρμπι με την Ομόνοια-«Είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα»
Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»