Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Πυροβολεί Σαββίδη και καθοδηγητές της κάρτας η Θύρα 9

  05/12/2019 17:25
Πυροβολεί Σαββίδη και καθοδηγητές της κάρτας η Θύρα 9

Πυροβολεί Σαββίδη και καθοδηγητές της κάρτας η Θύρα 9

  05/12/2019 17:25

Θέση για τα όσα συμβαίνουν με την κάρτα φιλάθλου και τα σημερινά γεγονότα που εκτυλίχθησαν, πήρε η Θύρα 9, με ανακοίνωση της.

Επιτίθεται στον Υπουργό Δικαιοσύνης, ο οποίος υποστηρίζουν πανηγυρίζει για την αύξηση προσέλευσης στο γήπεδο, ενώ καλούν τον φίλαθλο κόσμο να αποκτήσει κριτική σκέψη.

Αναλυτικά:

Στις 8/8/2018 δημοσιεύαμε την πιο κάτω ανακοίνωση (ΦΩΤΟ) με το 3ο σημείο να μιλά για τους τρόπους αντίδρασης στο Τρομονόμο και την Κάρτα Οπαδού. Σήμερα ενώ γίνονται φιάσκο συλλήψεις, ενώ έχουν όλοι αηδιάσει με την κατάσταση, ο Υπουργός Δικαιοσύνης με δηλώσεις του πανυγηρίζει για την αύξηση της προσέλευσης του κόσμου στα γήπεδα.

Αλήθεια όλοι αυτοί οι καθοδηγητές που μέχρι σήμερα οδηγούν τον κόσμο να βγάλει Κάρτα έστω και αν διαφωνεί θεωρείται ότι είναι τόσο αθώοι;; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ από ποιά κέντρα κινητοποιήθηκε εκείνη η μαζική περσινή εκστρατεία μέσα στο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να τον πείσουν ότι είναι και "μαγκιά" να βγάλει Καρτα οπαδού;;

Ο κόσμος επιτέλους ας αποκτήσει και λίγη κριτική σκέψη εμείς ότι λέγαμε στην ανακοίνωση που αναδημοσιέυουμε λέμε και σήμερα... ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας