Αμείλικτοι οι Παφίτες- Δεν θα δεχτούμε άλλη κοροϊδία

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Πάφου, εξηγώντας σε όλους τους λόγους που απέχουν από τον σημερινό αγώνα της ομάδας τους με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα. 

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι στην ανακοίνωση τους το πρόβλημα που έχουν και δεν θα δώσουν το παρών τους στο παιχνίδι της ομάδας τους για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, είναι γιατί τα έχουν με την αδιαφορία των επενδυτών και την κοροϊδία που να νιώθουν σαν οπαδοί.

Κλείνοντας στην ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί της Πάφου, καλούν το κόσμο της ομάδας να ακολουθήσει την απόφασή τους αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ενημερώνουμε τα μέλη μας και τους φίλους της ομάδας πως όπως είχαμε αποφασίσει σαν ΘΥΡΑ 5 μετά το παιχνίδι με την δόξα, ότι θα τηρήσουμε ΑΠΟΧΗ από το σημερινό παιχνίδι της ομάδας μας.

Οι λόγοι της απόφασης μας δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι (είμαστε η γενιά που στα χειρότερα της ομάδας μας στην ιστορία της, ΕΜΕΙΣ σαν ΘΥΡΑ 5 δεν της γυρίσαμε την πλάτη όταν όλος ο κόσμος είχε εξαφανιστεί από κοντά της!!) αλλά για την αδιαφορία των επενδυτών προς την ομάδα μας και την κοροϊδία που νιώθουμε σαν οπαδοί.

Θέλουμε με αυτό τον τρόπο να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας προς την "διοίκηση", που με την στάση της τον τελευταίο καιρό, μας δείχνει ότι δεν δουλεύει επαγγελματικά σαν μια ομάδα Α κατηγορίας που θέλει να ανεβαίνει επίπεδο αλλά με ερασιτεχνισμούς ομάδας του αγροτικού!!

Θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο της ομάδας που νιώθει την ίδια απογοήτευση και δυσαρέσκεια μαζί μας να σταθεί στο πλευρό μας, σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια που κάνουμε σαν ΘΥΡΑ 5 με την αποχή και να στείλουμε το μήνυμα προς τους επενδυτές ότι η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ δεν είναι ξέμπαρκο αμπέλι..

Εννοείτε πως δεν θέλουμε το κακό της ομάδας μας και θέλουμε να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι, εννοείται ότι θέλουμε μια ομάδα υγιείς και να την σέβονται σε όλη την Κύπρο. Όταν όμως βλέπουμε αυτές τις καταστάσεις, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να δείξουμε την αντίδραση μας!!

*Σαν ΘΥΡΑ 5 θα μαζευτούμε στον σύνδεσμο μας από τις 6:00 όπου και θα δούμε τον αγώνα της ομάδας μας και καλούμε τον κόσμο που δεν θα πάει στο γήπεδο να έρθει στο ΣΥΦΙ..

Εννοείτε ότι δεν αναγκάζουμε κανέναν να απέχει από το γήπεδο.. Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του και πράττει όπως νιώθει!!

Να επισημάνουμε ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος του σημερινού αγώνα, σαν ΘΥΡΑ 5 θα τηρήσουμε ΑΠΟΧΗ και από τον αγώνα με την αεκ στην Λάρνακα (αν και σαν ΘΥΡΑ 5, ήταν το παιχνίδι που περιμέναμε όλη την χρονιά, δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω) αλλά και όσο χρειαστεί μέχρι να μας πείσουν ότι κάτι έχει αλλάξει..

Υ.Γ: Επειδή πολλοί θα μας κρίνουν για την απόφαση μας αυτή, να τους ενημερώσουμε ότι ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ δεν υπάρχει μόνο για να επικροτεί την διοίκηση στα καλά (που δεν ήταν λίγες οι φορές), αλλά και για να ασκεί κριτική και πίεση εκεί όπου χρειάζεται!!

Υ.Γ.2: Ραντεβού στις 6:00 στον σύνδεσμο μας..

ΣΥ.ΦΙ. ΠΑΦΟΣ - ΘΥΡΑ 5

15 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ since 2004

ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ - ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς