Κόλαφος οι ΑΠΟΕΛίστες εξαπολύουν πυρά κατά πάντων

Ανακοίνωση με σκληρή γλώσσα εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, αναφορικά με τα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα με τις συλλήψεις γύρω από τα έκτροπα που έλαβαν χώρα στο ντέρμπι αιωνίων στο ΓΣΠ. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εξήγησε πώς κατάφεραν και τα έκαναν μαντάρα με τις συλλήψεις ο Σαββίδης
 
Αναλυτικά:

Δεν σας αποκαλούμε ..., επειδή αυτό θα ήταν μία προσβολή για τα ...! Υπό κανονικές συνθήκες ,τα πεπραγμένα των τελευταίων ημερών θα μπορούσαν να διαδραματίζονται σε κάποια αρχαία κωμωδία του Αριστοφάνη. Έλα όμως που διαδραματίζονται στην Κύπρο του 2019 επί διακυβέρνησης «δημοκρατικού» συναγερμού, της πλέον αναμφίβολα χειρότερης κυβέρνησης που πέρασε ποτέ από αυτό τον τόπο. Τι να πρωτοπούμε πραγματικά;; Σύσσωμη η κοινωνία παρακολουθεί με ανοιχτό το στόμα ανθρώπους αθώους να σκυλεύονται και να διαπομπεύονται από αστυνομικούς στον χώρο εργασίας ή στις οικίες τους σαν κοινοί εγκληματίες και ακολούθως, να οδηγούνται για κράτηση σε κελιά. Όλα αυτά μπροστά στα μάτια συναδέλφων τους και στα έντρομα μάτια των παιδιών τους. Άλλους τους μαζεύουν επ’ αυτοφώρω στο γήπεδο και τους κρατάνε μέσα για ένα ημίχρονο κατηγορώντας τους πως έριξαν μέσα αντικείμενα, και τελικά να αποδεικνύεται πως ήταν άλλοι. Έχουμε επίσης επεισόδια εναντίον μελών του τεχνικού επιτελείου του ΑΠΟΕΛ, τα οποία όμως δεν θεωρούνται περιστατικά βίας σύμφωνα με τον κουμπάρο επειδή «δεν καταγγέλθηκαν από το ΑΠΟΕΛ»!!! Τα τραγελαφικά γεγονότα που έχουν συμβεί από τον καιρό που ήρθε η κάρτα στη ζωή μας μπορούν να γεμίσουν σελίδες, τόμους και βιβλία!

Γνωρίζουμε πως μπαίνουν στο γήπεδο οπαδοί με κάρτες άλλων οπαδών, γνωρίζουμε πως το λογισμικό δεν δουλεύει και ο μόνος λόγος που υπάρχει ακόμη η κάρτα είναι για να μην έρχονται οι οργανωμένοι, γνωρίζουμε πως μπαίνουν σε ορισμένα γήπεδα μερικοί χωρίς κάρτα, γνωρίζουμε για την Hellenic, για το ΓΣΠ, για την Theasis, για την Logicom. Γνωρίζουμε όλα αυτά τα οποία θα φέρουν τον οριστική και αμετάκλητη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ όσων έχουν συμφέροντα από την κάρτα της διαφθοράς.

Πλέον και οι λιγοστοί υπέρμαχοι της κάρτας φιλάθλου έχουν εξαφανιστεί αφού πλέον αναντίρρητα ,όλοι έχουν συνειδητοποιήσει πως πρόκειται στην κυριολεξία για έναν ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ που όχι μόνο έδιωξε τον κόσμο από τα γήπεδα (μείωση προσέλευσης κόσμου κατά 35% στο ποδόσφαιρο και ολοκληρωτική ερήμωση των κλειστών), όχι μόνο δεν εφαρμόζεται (αριθμημένες θέσεις, απαγόρευση υβριστικών συνθημάτων, στρατιώτες στο αρένα), αλλά ούτε εξαλείφει την βία και ούτε πρακτικά μπορεί να κάνει κάτι αν αυτή συμβεί…. Και σκεφτείτε ότι όλα αυτά έγιναν στο ΓΣΠ, το πιο σύγχρονο γήπεδο της Κύπρου… Σκεφτείτε τι θα μπορούσε να κάνει η κάρτα σε γήπεδα όπως το Μακάρειο, το Τσίρειο ή το Τάσος Μάρκου…

Ερωτήματα προς όλη την «κουμπαροπαρέα» εκεί στην Πινδάρου, αφού ο υπουργάρας αδυνατεί να απαντήσει:

-Tελικά ,η κάρτα φιλάθλου είναι όπως εκείνη του Ζορμπά και όπως εκείνες στα σούπερμάρκετ;;
-Τελικά, όταν πας γήπεδο και δεν έχεις σκοπό να κάνεις επεισόδια, δεν έχεις να φοβηθείς για κάτι;;
- Οι εμπνευστές της κάρτας δεν έχουν καιροσκοπικά συμφέροντα και απλά θέλουν το καλό του αθλητισμού;;
-Τελικά, δεν υπάρχει φακέλωμα των προσωπικών στοιχείων και δεδομένων;;
-Γιατί οι συλλήψεις έγιναν μόνο από τη μια κερκίδα; Μήπως κάτι τρέχει με το λογισμικό;

Εμείς, ως ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ, καλούμε όλο τον κόσμο που έπεσε στην παγίδα τους και έκανε κάρτες να τις ακυρώσει άμεσα και να ζητήσει να διαγραφεί από τα μητρώα του ΚΟΑ, αφού κινδυνεύει να συλληφθεί μπροστά στα παιδιά του, στους εργοδότες του, στους γονείς του, χωρίς να έχει κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! Τους καλούμε να στρατευτούν σε ένα κοινό αγώνα που θα αποτελείται από σωματεία, οπαδούς και άλλους φορείς οι οποίοι θα πολεμήσουν κατά μέτωπο αυτούς που καταδυναστεύουν τον τόπο μας. Μπορεί να έχετε διαλύσει τα πάντα σε αυτό το κράτος της διαφθοράς και της κουμπαροκρατίας, μπορεί να σιωπούν όλοι, αλλά τον αθλητισμό δεν θα το διαλύσετε ρε, ούτε θα σιωπήσουν ποτέ οι οπαδοί! Ας αποτελέσει το ποδόσφαιρο την αφορμή για να ξεσηκωθεί όλος ο κόσμος ενωμένος, για αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια