Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η νέα αξιέπαινη κίνηση της Ομόνοιας για τον άτυχο Παναγιώτη

  06/12/2019 16:47
Η νέα αξιέπαινη κίνηση της Ομόνοιας για τον άτυχο Παναγιώτη

Η νέα αξιέπαινη κίνηση της Ομόνοιας για τον άτυχο Παναγιώτη

  06/12/2019 16:47

Άλλη μια ανακοίνωση εξέδωσε η Ομόνοια, ανακοινώνοντας την στήριξη στην οικογένεια του αδικοχαμένου Παναγιώτη Χριστοφόρου που έχασε τη ζωή του όταν 50χρονος μεθυσμένος Ρώσος, κάρφωσε πάνω στο αυτοκίνητο του με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Οι πράσινοι, δίνουν την ευκαιρία στον κόσμο της ομάδας της Λευκωσίας να στηρίξει οικονομικά την την οικογένεια του Παναγιώτη, μέσω λαχνών αξίας ενός ευρώ. 

Αναλυτικά: 

Την ευκαιρία να στηρίξουμε την οικογένεια του αδικοχαμένου Παναγιώτη Χριστοφόρου, που έχασε πρόσφατα τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, θα έχουμε στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τη Δόξα! Θα υπάρχουν εθελοντές μέσα και έξω από το στάδιο ΓΣΠ οι οποίοι θα διαθέτουν λαχνούς αξίας ενός ευρώ και όλα τα έσοδα θα δοθούν στην οικογένεια του Παναγιώτη! 

Επιπλέον, στο χώρο έξω από τη Δυτική κερκίδα θα υπάρχει μουσική από DJ, το αγαπημένο μας HAPPY FACES, κατάστημα της Green Boutique, όπως και ειδικός χώρος όπου ο Όμιλος Γυναικών θα διαθέτει Χριστουγεννιάτικα προϊόντα για ενίσχυση των γυναικείων τμημάτων του Συλλόγου μας.  

Υπενθυμίζουμε και τη δράση ενάντια στη φτώχεια και την πείνα! Θα υπάρχει συνεργείο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού – Κλάδος Λευκωσίας, όπου θα μπορείτε να προσφέρεται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται!

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας