Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ο νέος χορηγός στη φανέλα της Ανόρθωσης

  06/12/2019 18:12
Ο νέος χορηγός στη φανέλα της Ανόρθωσης

Ο νέος χορηγός στη φανέλα της Ανόρθωσης

  06/12/2019 18:12

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για την νέα χορηγική συνεργασία η οποία θα διαφημίζεται στο πίσω μέρος της φανέλας της ομάδα της Αμμοχώστου.

Αναλυτικά: 

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία D. Zavos Group, η οποία θα διαφημίζεται στο πίσω μέρος της φανέλας μας.

Ο Όμιλος Εταιρειών Δ Ζαβός ιδρύθηκε το 1980 και δίκαια κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο παροχής υπηρεσιών πώλησης ακινήτων στην Κύπρο. Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ακινήτων στη Κύπρο με περισσότερα από 9.500 ακίνητα (140 ολοκληρωμένα έργα από τα οποία 117 έχουν εκδοθεί με ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας), Ο Όμιλος Δ. Ζαβός παρέχει υποστήριξη στους πελάτες του σε κάθε βήμα. Ξεκινώντας από την απόφαση για το πού προτίθενται να αγοράσουν, παρέχοντας παράλληλα νομικές και οικονομικές συμβουλές, καθώς και πληθώρα υπηρεσιών μετά την πώληση του ακινήτου οικοδομώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.

Ο Όμιλος Δ. Ζαβός έχει την δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες του μια ποικιλία οικιστικών και επαγγελματικών χώρων προς πώληση και/ή ενοικίαση σε προνομιακές τοποθεσίες σε όλη την Κύπρο. Τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου βρίσκονται στην Κύπρο (HQ), διατηρώντας επίσης γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Ρωσία, την Ιορδανία, το Λίβανο και την Αίγυπτο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.zavos.com.

Καλωσορίζουμε την D. Zavos Group στην μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης και την ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και προσφορά της.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας