Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ξεσπαθώνουν οι Απολλωνίστες για την κάρτα: Οι εγκληματίες με τα χάρτινα ποτηράκια

  06/12/2019 18:36
Ξεσπαθώνουν οι Απολλωνίστες για την κάρτα: Οι εγκληματίες με τα χάρτινα ποτηράκια

Ξεσπαθώνουν οι Απολλωνίστες για την κάρτα: Οι εγκληματίες με τα χάρτινα ποτηράκια

  06/12/2019 18:36

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα σχετικά με τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες γύρω από τα συμβάντα που έλαβαν χώρα στο ΓΣΠ, στο ντέρμπι μεταξύ της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ. 

Οι οργανωμένοι φίλοι του Απόλλωνα, ζητούν μέσω της ανακοίνωσης τους την άμεση παραίτηση όλων που συμμετέχουν σε αυτή την φαρσοκωμωδία, όπως την αναφέρουν.

Αναλυτικά: 

Για όσους δεν το έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει, γίνεται παντού της που*** από την Δευτέρα για κάτι χάρτινα ποτηράκια!

Για κάτι χάρτινα ποτηράκια γράφονται τόσα άρθρα, βγαίνουν ανακοινώσεις, γίνονται συζητήσεις, συσκέψεις και ένας γενικός χαμός.

Συλλήψεις, λανθασμένες ταυτοποιήσεις και μια ανακατωσούρα γενική μπας και φανεί ποιός τελικά είναι πιο ανίκανος από τον άλλο. Όλα αυτά για κάτι χάρτινα ποτηράκια μην ξεχνιόμαστε!

Αυτός κυρίες και κύριοι είναι ο ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ που σας λέγαμε τόσα χρόνια. Ίσως τώρα να αντιλαμβάνεστε περί τίνος πρόκειται αφού όταν τα εξηγούσαμε ίσως θεωρούσατε πως ήμασταν υπερβολικοί.

Στο «στολίδι» του νησιού, στο «ασφαλέστερο» δήθεν γήπεδο με το καλύτερο και υπερσύγχρονο σύστημα κλειστού κυκλώματος, με τόσες κάμερες, υπεύθυνους ασφαλείας και δεν συμμαζεύεται. Στο υψηλότερου κινδύνου παιχνίδι στο οποίο προβλεπόταν μεγάλη προσέλευση φιλάθλων..

Πέρασαν τόσες μέρες για να συλληφθούν οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ με τα χάρτινα ποτηράκια και στο τέλος την πληρώσανε άλλοι. Το υπερσύγχρονο και απόλυτα ασφαλές αρχείο του ΚΟΑ, αυτό καλέ που κρατάει τα προσωπικά σας δεδομένα αφού τα δηλώσετε για να σας βγάλουν κάρτα σκ*** τα έκαναν κι αυτοί και άντε τώρα να το δικαιολογήσεις.

Αυτή λοιπόν κυρίες και κύριοι είναι η ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ!! για την οποία φωνάζουμε, διαμαρτυρόμαστε και προσπαθούμε να σας εξηγήσουμε τόσο καιρό γιατί απέχουμε αρνούμενοι να την δεχτούμε!

Η ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ είναι απλά ένα κομμάτι του ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥ! Τώρα που τα είδατε στην πράξη και σε εφαρμογή τι έχετε να πείτε; Τώρα που το όλο σύστημα κατέρρευσε μπροστά στα μάτια σας ελπίζουμε τουλάχιστον να ξεστραβωθήκατε.

• ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑΣ

• ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΟΠΑΔΟΥ

• ΚΑΤΩ Ο ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας