Σοκαρισμένος ο Πουρσαϊτίδης που έριξε και καρφιά για την κόκκινη που δέχτηκε η ομάδα του

Αρκετά και διάφορα είπε μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα από την Πάφο, ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης. 
 
Ο Ελλαδίτης τεχνικός, μεταξύ άλλων ανέφερε πως η ομάδα του ήταν πολύ κακή στο πρώτο ημίχρονο καθώς η εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του ήταν σοκαριστική. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων δεν παρέλειψε και την κόκκινη κάρτα.
 
Αναλυτικά: 
 
«Όσον αφορά το πρώτο ημίχρονο η ομάδα μου ήταν πάρα πολύ κακή. Δεν είχαμε καθόλου αυτοπεποίθηση, ξεχάσαμε ότι έχει να κάνει με το τακτικό κομμάτι χωρίς καθόλου δύναμη, χωρίς καθόλου πάθος. Για μένα ήταν ένα σοκ. Πρώτη φορά είδα την ομάδα μου έτσι εναντίον μιας ομάδας όπως ήταν η Πάφος η οποία είναι στα μέτρα μας. Πραγματικά είμαι πολύ προβληματισμένος από το πρώτο ημίχρονο. Είπαμε ν’ αλλάξουμε κάποια πράγματα στο δεύτερο και ξεκινήσαμε κάπως καλύτερα. Δείξαμε ότι θέλαμε να παίξουμε και να κρατήσουμε μπάλα. Δυστυχώς ήρθε η κόκκινη κάρτα έτσι όπως ήρθε… Δεν μπορώ να σχολιάσω δυστυχώς κάτι γι’ αυτό. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε».
 
«Όσον αφορά την συνέχεια του παιχνιδιού και αφού δεχθήκαμε το γκολ καταφέραμε να το ισορροπήσουμε. Πιέσαμε και ήμασταν η ομάδα που έδειχνε ότι μπορεί να πετύχει ένα γκολ για να έρθει η ισοφάριση. Κάνανε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, λες και ήταν άλλοι ποδοσφαιριστές. Πήραμε αυτοπεποίθηση, χάσαμε ευκαιρίες όμως δυστυχώς δεν ήρθε η ισοφάριση. Μπορεί να είμαι ευχαριστημένος από το δεύτερο ημίχρονο όμως είμαι πολύ προβληματισμένος και δυστυχισμένος για την εμφάνιση του πρώτου . Συγχαρητήρια στην Πάφο για τη νίκη της. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρότερα όλοι μας».

Δειτε Επισης

Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου