Υποκλίνεται στον κόσμο της ΑΕΛ ο Τεσέϊρα: Δυστυχώς όμως...

Συνέντευξη παραχώρησε σε ξένο ΜΜΕ της χώρας του ο 26χορνος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ, Αντέ Τεσέϊρα. 

Ο Πορτογάλος άσος της Λεμεσιανής ομάδας, μεταξύ άλλων ανέφερε πως πήρε την απόφαση να έρθει στη Κύπρο, την εμπειρία του με την ΑΕΛ, τον εντυπωσιασμό του από τον κόσμο της ομάδας αλλά και το ενδεχόμενο αν θα αποχωρούσε από την Κύπρο.

Αναλυτικά: 
 
Για την επιλογή του o Πορτογάλος άσος της ΑΕΛ, ανέφερε πως, «ήθελα να φύγω από την Πορτογαλία, να πάω στο εξωτερικό. Είδα ότι η AΕΛ είχε συμμετοχές στην Ευρώπη και ήταν ανταγωνιστική στο πρωτάθλημά της. Είδα ότι είχαν επίσης έναν Πορτογάλο προπονητή (σ.σ Μπρούνο Μπαλταζάρ) και φυσικά αυτό βοήθησε».

Ο ερχομός του στη Κύπρο ωστόσο δεν ήταν πολύ καλός αφού όπως παραδέχτηκε, «την πρώτη σεζόν έπαιξα μόνο σε 11 παιχνίδια. Ωστόσο, με τον ερχομό του Ντούσαν Κέρκεζ, έχω παίξει σχεδόν σε κάθε αγώνα. Η ομάδα έχει κατακτήσει το κύπελλο μετά από 30 χρόνια! Ήταν τρελό! Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά για μένα, έχω προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα και στην Κύπρο».
 

Συνεχίζοντας και παίρνοντας το ένα βήμα παρακάτω ο 26χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια στους φίλους της Λεμεσιανής ομάδας. Χαρακτηριστά ανέφερε, «οι οπαδοί είναι φανατικοί! Ακόμα και όταν παίξαμε στο Europa League και πήγαμε στην Ελλάδα, μας ακολούθησαν αρκετοί οπαδοί. Δυστυχώς, όμως, δεν πηγαίνουν στα παιχνίδια εντός Κύπρου λόγω της κάρτας. Δεν μπορώ να σας το εξηγήσω. Είναι εναντίον αυτής της κάρτας και σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν πάνε στα γήπεδα. Έχω δει τη δυναμική του κόσμου, όταν κατακτήσαμε το κύπελλο αλλά και στο Europa League, αλλά δεν είμαστε αρκετά τυχεροί να τους δούμε στο γήπεδο», δείχνοντας πόσο ανάγκη έχουν οι ποδοσφαιριστές τον κόσμο.
 
Δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στην κατάκτηση του κυπέλλου αναφέροντας πως, «ήταν φανταστικό, δεν μπορώ να σας περιγράψω, είχαν περάσει 30 χρόνια, οι οπαδοί το ήθελαν τόσο πολύ, ήταν εξαιρετικό. Δεν ήμασταν το φαβορί, αλλά το πετύχαμε. Κάναμε μια πολύ καλή πορεία, αποκλείσαμε το συμπολίτη (σ.σ Απόλλωνα) και στον τελικό νικήσαμε τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ. Είμαστε υπερήφανοι γιατί το όνομά μας γράφτηκε στην ιστορία της ομάδα. Είχα μείνει άφωνος από τους πανηγυρισμούς στην πόλη».

Σχετικά με το αν θα επέστρεφε στην Πορτογαλία, ο αμυντικός της Λεμεσιανής ομάδας ανέφερ, «ειλικρινά, τώρα ο στόχος μου είναι να συνεχίσω την καριέρα μου στο εξωτερικό, αλλά βεβαίως, αν είχα μια καλύτερη πρόταση, δεν θα έλεγα όχι. Πρέπει να σκεφτώ το καλύτερο για μένα».
 
 

Δειτε Επισης

Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου