Μιχαηλίδης για αλλαγές στον τρόπο και τη διαδικασία ταυτοποίησης

Το δικό του σχόλιο για ακόμη μια φορά άφησε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Αντρέας Μιχαηλίδης, όσο αφορά τον τρόπο ταυτοποίησης μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Ομόνοιας απέναντι στο ΑΠΟΕΛ.

Ο κύριος Μιχαηλίδης, μίλησε στην εκπομπή «Γκρίζα Ζώνη» αναφέροντας τα ακόλουθα: 

Το αρχικό σχόλιο του προέδρου του ΚΟΑ, δεν μπορούσε να ήταν άλλο από τις δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης, αναφέροντας, «έκανε δηλώσεις ο Υπ. Δικαιοσύνης χθες μετά τη σύσκεψη. Φαίνεται ότι δυο παράλληλες διαδικασίες λειτούργησαν σχεδόν ταυτόχρονα», ανέφερε αρχικά ως πρώτο σχόλιο ο κ. Μιχαηλίδης, αναφορικά με τις «λανθασμένες» συλλήψεις μετά το τέλος του αγώνα Ομόνοιας-ΑΠΟΕΛ την περασμένη Δευτέρα.

Όσο αφορά τις ευθύνες του ΚΟΑ, ο κύριος Μιχαηλίδης απάντησε, «ο λειτουργός του ΚΟΑ διαβεβαιώνει ότι δεν έγινε μπέρδεμα» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, ωστόσο ο κ. Μιχαηλίδης αναφερόμενος στις ευθύνες του οργανισμού σημείωσε ότι τις αναγνωρίζει. Από εκεί και πέρα ερωτηθείς για το ποιες είναι αυτές οι ευθύνες δεν θέλησε να απαντήσει δημόσια.

Επιπρόσθετα, ο πρόεδρος του ΚΟΑ αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που για το ότι ο λειτουργός του ΚΟΑ έστειλε τα στοιχεία των ταυτοποιηθέντων ατόμων αντιστρόφως , σημείωσε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ωστόσο δεν διευκρίνισε τι έγινε και υιοθέτησε την έκφραση του Γιώργου Σαββίδη που μίλησε για «μπέρδεμα».

«Εφαρμόστηκε τέλεια η ταυτοποίηση»

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ανέφερε πως η ταυτοποίηση, εφαρμόστηκε τέλεια, τονίζοντας πως για να μην υπάρξουν λάθη στο μέλλον, πως πάρθηκε η απόφαση πως η ταυτοποίηση θα φτάνει πρώτα στον ΚΟΑ εκ μέρους της αστυνομίας και στη συνέχεια τα αιτήματα εκ μέρους των αρχών. 

 

Δειτε Επισης

Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»