Ντολ: Φοβόμασταν να παίξουμε, ήμασταν αργοί και δεν το καταλαβαίνω

Απογοητευμένος από τη σκληρή ήττα που δέχθηκε η ομάδα του από τον Ολυμπιακό, παρουσιάστηκε με το πέρας της αναμέτρησης, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ, ο οποίος όπως τόνισε οι παίκτες του φοβήθηκαν και ήταν αργοί. 

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Όλοι είμαστε απογοητευμένοι μετά από μια όχι καλή εμφάνιση. Στο πρώτο μέρος φοβόμασταν να παίξουμε από πίσω προς το κέντρο και μπροστά. Ήμασταν αργοί και δεν το καταλαβαίνω. Με 300 οπαδούς στην εξέδρα είχαμε πρόβλημα να ζητήσουμε τη μπάλα. Δεν είχες το αίσθημα ότι θέλαμε πραγματικά να σκοράρουμε. Το να θέλεις να σκοράρεις, το να έχεις στόχο... αυτό μας έλειπε σήμερα. Δεν ήταν μια καλή μέρα για το ΑΠΟΕΛ. Και πάλι δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την εμφάνιση. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, γιατί αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για εμάς».

Σε ερώτηση που του έγινε για την πολύ κακή του παρουσία του ΑΠΟΕΛ, στο σημερινό παιχνίδι και στα προηγούμενα, αλλά και στο γεγονός πως πρώτος σκόρερ της ομάδας, είναι ο κεντρικός αμυντικός, Γιώργος Μερκής, ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, Τόμας Ντολ, είπε «ούτε και εγώ είμαι ευχαριστημένος. Η επιτυχία που είχαμε στην Ευρώπη, ήταν γιατί είχαμε καλή οργάνωση και καλή καρδία. Στην Κύπρο πρέπει να πολεμήσουμε για κάθε βαθμό. Αναγνωρίζω αυτό για τον Μερκή που λέτε και εσείς, μας έδωσε και τη δύναμη να διεκδικήσουμε πρόκριση. Στην Ευρώπη καταφέραμε τι καταφέραμε, γιατί είχαμε καλή οργάνωση. Κάτι έπρεπε να αλλάξει, γι’ αυτό άλλαξα και το σύστημα. Κάτι πρέπει α γίνει και στην περίοδο των μεταγραφών. Σε όλα τα παιχνίδια, και με Ένωση, και με ΑΕΛ και με Ομόνοια ναι δεν είχαμε πολύ καλή παρουσία. Συμφωνώ μαζί σας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου