Η εμφανής αλλαγή και η σωστή κατεύθυνση της Ομόνοιας

Η φετινή έκδοση της Ομόνοιας είναι κατά πολύ αλλαγμένη, σε σχέση με την περσινή. Αυτό φαίνεται περίτρανα από την ενδεκάδα που παρατάχθηκε στον τελευταίο αγώνα κόντρα στη Δόξα στις 10 Φεβρουαρίου 2019.

Σ’ εκείνη την ενδεκάδα αγωνίστηκαν μόλις τρεις ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, ενώ ακόμα ένας έπαιξε ως αλλαγή. Οι Μαυρίας, Κούσουλος και Γιόρντι Γκόμεθ αγωνίστηκαν ως βασικοί, ενώ ως αλλαγή μπήκε ο Ματ Νταρμπισάϊαρ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Στην τωρινή ενδεκάδα των πρασίνων, μόνο οι τρεις εκ των τεσσάρων προαναφερθέντων αγωνίζονται ως βασικοί, με τον Ιωάννη Κούσουλο να θεωρείται (πλέον) ως μια πολύ καλή λύση που έρχεται από τον πάγκο.

Αυτό καταδεικνύει από τη μια, την φανερή έλλειψη ποιότητας που υπήρχε στο περσινό ρόστερ και από την άλλη, τα βήματα που έγιναν από τότε, για να γίνει πιο ανταγωνιστική η ομάδα. Αυτό προσπάθησαν να αλλάξουν οι ιθύνοντες της ομάδας, το περασμένο καλοκαίρι με τις κινήσεις που έγιναν στο μεταγραφικό παζάρι.

Η διαφορά προς το καλύτερο με τότε είναι εμφανής, κάτι που δείχνει την σωστή κατεύθυνση που πηγαίνει η ομάδα. Ως εκ τούτου, η ομάδα του Μπεργκ υποδέχεται την ομάδα της Κατωκοπιάς με τος καλύτερες των προϋποθέσεων, σήμερα (08/12) στο ΓΣΠ.

Για την ιστορία, η Ομόνοια παρατάχθηκε τότε με τους: Μεχίας, Βύντρα, Κούσουλος, Λόρα (12' Γκαφούρ), Πρτσε (55' Ζίβετς), Λοέ (55' Νταρμπισάιρ), Γκόμεθ, Σοάρες, Μαυρίας, Κολοβός, Ραμίρεζ. Προπονητής ήταν ο Γιάννης Αναστασίου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα