Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τα σενάρια με το μέλλον του Ντολ και η απόφαση Πετρίδη

  08/12/2019 15:40
Τα σενάρια με το μέλλον του Ντολ και η απόφαση Πετρίδη

Τα σενάρια με το μέλλον του Ντολ και η απόφαση Πετρίδη

  08/12/2019 15:40

Για την απόφαση αντικατάστασης του Πασκουάλε Ρόκο στο τεχνικό τιμ του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να ενημερωθεί ο Τόμας Ντολ στη συνάντηση που θα έχει με τους διοικούντες των γαλαζοκιτρίνων. 

Θέμα συζήτησης θ' αποτελέσει αυτό που πριν ένα μήνα είχε αποφασιστεί αλλά μετά ακυρώθηκε. Η πρόσληψη του Λούκα Χατζηλούκα στη θέση βοηθού προπονητή των πρωταθλητών.

Ο Γερμανός κόουτς είχε αρνηθεί στους διοικούντες του ΑΠΟΕΛ να έρθει ο Κύπριος πρώην τεχνικός της Δόξας στο πλευρό του, αφού όπως υποστήριξε δεν χρειαζόταν τη βοήθειά του.

Η στάση του Ντολ δεν φαίνεται να έχει αλλάξει και αυτό εγείρει ένα κρίσιμο ερώτημα για τον Πρόδρομο Πετρίδη και τους συνεργάτες του. Αν δηλαδή θ' αποφασίσουν ν' απομακρύνουν τον Γερμανό από τον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων. 

Σε περίπτωση επιβεβαίωσης αυτού του σεναρίου, θα πρέπει να καταβληθεί ένα σεβαστό ποσό στον Ντολ, αφού διατηρεί συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο 2021.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι δεν φοβάται να πάρει σημαντικές αποφάσεις όταν πρόκειται για το άμεσο... ηλεκτροσόκ στην ομάδα του και αυτό καλείται να κάνει ξανά στην προκειμένη περίπτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας