Ο Απόλλωνας αποδεικνύει έμπρακτα γιατί ο Σωφρόνης ήταν η πιο σωστή επιλογή

Αήττητος για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι παραμένει ο Απόλλωνας, ο οποίος πέρασε σαν σίφωνας από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, συνδυάζοντας την πειστική εμφάνισή του με νίκη.
 
Σ’ ένα παιχνίδι όπου οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν τρεις (!) αναγκαστικές αλλαγές, η ομάδα κατάφερε να ρεφάρει απέναντι σ’ ένα δύσκολο αντίπαλο, ασχέτως αν οι Λαρνακείς διανύουν περίοδο αγωνιστικής κρίσης.
 
Οι αλλαγές βοήθησαν τα μέγιστα στο να επιτευχθεί το αποτέλεσμα, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να δείχνει την ικανοποίησή του για το θετικό αποτέλεσμα και τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.
 
Παρόλο ότι οι τραυματισμοί αποτελούν ένα μεγάλο πρόβλημα για τον φετινό Απόλλωνα, ο Κύπριος κόουτς δεν δείχνει να πτοείται και ήδη οι γαλάζιοι θυμίζουν την ομάδα την οποία είχε φτιάξει ο Σωφρόνης τα προηγούμενα χρόνια, αφού έχουν ανακάμψει αγωνιστικά.
 
«Κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο γίνονται για ένα λόγο», είχε αναφέρει μετά το παιχνίδι ο τεχνικός των κυανολεύκων.
 
Με αυτό το σύντομο αλλά εύστοχο σχόλιο δεν θέλησε να τα ρίξει στην κακοδαιμονία που κτύπησε την ομάδα του με τους τραυματισμούς (σ.σ. μια παγίδα στην οποία θα έπεφταν αρκετοί), αλλά να εκθειάσει την αντίδραση των παικτών του μετά τις αλλαγές.
 
Αυτή είναι μια προσέγγιση από έναν άνθρωπο που ζει και αναπνέει για τον Απόλλωνα και προσέχει κάθε λεπτομέρεια σχετικά με τους ποδοσφαιριστές του επί καθημερινής βάσεως στο Κολόσσι.
 
Τόσο οι παίκτες, όσο και ο 42χρονος προπονητής δείχνουν ότι έχουν αφήσει πίσω τους το κακό διάστημα που πέρασε η ομάδα και αρχίζουν να βλέπουν ξανά τον σύλλογο να φιγουράρει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.
 
Έτσι, δύο περίπου μήνες μετά την επιστροφή Κύπριου τεχνικού του στον σύλλογο της Λεμεσού, ο Νίκος Κίρζης πιστώνεται για την επιλογή του ν’ αναγνωρίσει το λάθος του και αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο Σωφρόνης ήταν ο πιο σωστός τρόπος να επιστρέψει η ομάδα στους στόχους της.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου