Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ο φύλακας-άγγελος και το αξιοσημείωτο στατιστικό της φετινής Ομόνοιας

Χάρης Χαρίτωνος  09/12/2019 06:50
Ο φύλακας-άγγελος και το αξιοσημείωτο στατιστικό της φετινής Ομόνοιας

Ο φύλακας-άγγελος και το αξιοσημείωτο στατιστικό της φετινής Ομόνοιας

Χάρης Χαρίτωνος  09/12/2019 06:50
Έβγαλε την υποχρέωση η Ομόνοια, επιστρέφοντας στις επιτυχίες επί της Δόξας πολύ πιο δύσκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ.

Οι πράσινοι δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης στο χθεσινό (08/12) παιχνίδι και τους έφτανε ένα «μαγικό» τετράλεπτο για να πάρουν άλλους τρεις βαθμούς. Οι Μποτεάκ και Ορτέγα σκόραραν πολύ όμορφα τέρματα και όλα έγιναν πιο εύκολα για την ομάδα του Μπεργκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ομόνοια έκανε διαχείριση του αγώνα ως ενός σημείου, η αντίπαλος της έχασε κάποιες κραυγαλέες ευκαιρίες για τη μείωση του σκορ, αλλά ο Φαμπιάνο στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, εκεί που χρειαζόταν και κράτησε το προβάδισμα της ομάδας του μέχρι το τέλος.

Μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό οφείλει να έχει ένα πολύ μεγάλο τερματοφύλακα και η Ομόνοια πέτυχε… διάνα με την επιλογή του Βραζιλιάνου, πριν από περίπου δύο μήνες.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει και στον Ερίκ Μποτεάκ. Το εξαιρετικό (από κάθε άποψη) γκολ του και η γενικότερη απόδοση των τελευταίων παιχνιδιών ικανοποιούν όλους στο πράσινο στρατόπεδο και όλοι περιμένουν ανάλογη συνέχεια από τον Γάλλο... αρτίστα.

Αξιοσημείωτο στατιστικό είναι και το ότι οι πράσινοι δεν δέχθηκαν γκολ για όγδοο φετινό παιχνίδι. Αυτό καταδεικνύει και την πρόοδο που έχει κάνει η φετινή Ομόνοια. Ασφαλώς, όλοι περιμένουν περισσότερα και ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμμαχος για μια ομάδα που παρουσιάζει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο τη φετινή σεζόν.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας