«Υπάρχει προβληματισμός, αυτό είναι καμπανάκι για όλους»

Την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια με τις εμφανίσεις της αλλά και την κατάσταση που επικρατεί, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM. 
 
«Υπάρχει προβληματισμός στα τελευταία παιχνίδια από τις εμφανίσεις της ομάδας, όπως και για την αμυδρή συγκομιδή που έχουμε εκτός έδρας. Έχουν εντοπιστεί αρκετά θέματα τα οποία χειρίζεται το αθλητικό τμήμα και το τεχνικό επιτελείο. Πρέπει να δούμε και να ρυθμίσουμε την εμφάνιση της ομάδας στους εκτός έδρας αγώνες», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για τη συγκομιδή της ομάδας μακριά από το «Αμμόχωστος».
 
«Έχουμε πάρει μόλις τέσσερις βαθμούς μακριά από την έδρα μας. Βαθμοί που ήρθαν χωρίς καλές εμφανίσεις. Αντίθετα, η ομάδα εντός έδρας έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις. Πρέπει να δουλέψουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αντιλαμβανόμαστε ότι ανησυχεί ο κόσμος. Προβληματιζόμαστε και εμείς. Έχουμε πάρει μέτρα να ρυθμίσουμε την ομάδα και να έχει μια σταθερότητα. Όσο αφορά την συνέχεια, απαραίτητες συστάσεις δεν χρειάζονται για τον αντίπαλο. Πάντα είναι δυνατή η Ομόνοια. Και η πορεία της η φετινή δείχνει ποιους στόχους έχει, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αν θέλουμε να έχουμε βαθμολογικό όφελος».
 
«Δεν νιώθουμε ότι έχουμε ομάδα που μπορεί να κινδυνεύσει. Υπάρχει προβληματισμός. Αυτό που πρέπει να ρυθμιστεί είναι η σταθερότητα της ομάδας».
 
«Αυτό είναι καμπανάκι για όλους. Και για τους ποδοσφαιριστές και χρειάζεται να δούμε ότι θα αλλάξει αυτό, αρχής γενόμενης από το επόμενο παιχνίδι, που έχει τις δικές του δυσκολίες».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια