Κορυφαίος ο Ράγιος, ξεπέρασε Αγκίρε

Ο Ruben Rayos (Ανόρθωση) έχει αναδειχθεί ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 8ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος και θα λάβει από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο MVP by Unicars & Volkswagen. Στη δεύτερη θέση ο Diego Aguirre (Απόλλων) και στην τρίτη ο Sasa Markovic (Απόλλων).

Η διεθνής εταιρεία InStat έστειλε στον ΠΑ.Σ.Π. την βαθμολογία του κάθε ποδοσφαιριστή στο InStat Index για τις τελευταίες αγωνιστικές. Ο δείκτης αυτός είναι αποτέλεσμα ενός αλγόριθμου με βάση τις ποσοτικές παραμέτρους των ενεργειών που κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής στο γήπεδο σε σύγκριση με την ποιότητα των ενεργειών των συμπαικτών, των αντιπάλων και του ίδιου του αγώνα.

O Ισπανός ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης έχει λάβει βαθμολογία 359 έναντι 346 του Aguirre. Σκόραρε 2 γκολ κι έδωσε 1 ασίστ στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό για την 8η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος βοηθώντας την ομάδα του να κερδίσει με 4-0. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πραγματοποίησε 4 τελικές προσπάθειες με τις 3 να είναι στον στόχο ενώ έδωσε 41 πάσες με ποσοστό ευστοχίας 68%. Έβγαλε 3 σέντρες ενώ έδωσε επίσης 4 πάσες κλειδί με ακρίβεια. Επανέκτησε την μπάλα 3 φορές και 1 φορά στο αντίπαλο μισό του γηπέδου. Πραγματοποίησε 7 ντρίμπλες και 2 τάκλιν στον αγώνα, ενώ έκλεψε 3 φορές την μπάλα και μάζεψε 3 φορές διεκδικήσιμη μπάλα.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία Unicars και την Volkswagen για την πολύτιμη τους στήριξη στους πρωταγωνιστές των γηπέδων. Η Unicars στηρίζει διαρκώς και με συνέπεια τον Κυπριακό αθλητισμό συμβάλλοντας στην ανάδειξη των πρωταγωνιστών και στην διάδοση του αθλητικού ιδεώδους!

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο