Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η πίστωση στον Μπεργκ για την Ομόνοια που δεν... βλεπόταν

  11/12/2019 10:02
Η πίστωση στον Μπεργκ για την Ομόνοια που δεν... βλεπόταν

Η πίστωση στον Μπεργκ για την Ομόνοια που δεν... βλεπόταν

  11/12/2019 10:02
Τη δική του άποψη για την αναγέννηση της φετινής Ομόνοιας έδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των πρασίνων, Τάκης Μαυρής, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0.
 
Ο πρώην παίκτης του τριφυλλιού τόνισε ότι βασικός υπεύθυνος για την εξαιρετική πορεία που διανύει η Ομόνοια είναι ο Χένινγκ Μπεργκ, αφού ο Νορβηγός περνά τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα.
 
 
Οι δηλώσεις του:
Για την πορεία της ομάδας: «Μου προκάλεσε έκπληξη σε σχέση και με το τι βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια. Δεν ήταν εύκολο να κάνουν μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί. Το ευχάριστο είναι ότι επέστρεψε ο κόσμος στα γήπεδα. Ο στόχος είναι να βγει η ομάδα στην Ευρώπη. Γίνεται αρκετά καλή δουλειά και με τη συμπαράσταση του κόσμου θα τα καταφέρει. Δεν είναι εύκολο να χτίσεις μια ομάδα από το μηδέν. Ευτυχώς φέτος η ομάδα παλεύει τα παιχνίδια και έχει μα καλή παρουσία. Οι παίκτες ξέρουν την ιστορία της ομάδας και αυτό δίνει μια άλλη δυναμική για όλους για να έχουν αυτή την παρουσία».
 
 
Για τον Χένινγκ Μπεργκ: «Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Το τι περιμένει ο κόσμος είναι διαφορετικό. Για τις αλλαγές που δεν κάνει αυτό που λέω είναι ότι έχει τη δική του φιλοσοφία. Κανείς δεν μπορεί να τον κατακρίνει. Όταν σημειώνει γκολ η ομάδα βλέπω πως πανηγυρίζουν όλοι. Υπάρχει καλό κλίμα και αυτό είναι σημαντικό. Τα τελευταία χρόνια δεν βλεπόταν η Ομόνοια, ενώ φέτος έχει καλή παρουσία. 100% πιστώνεται σε αυτόν. Είναι θέμα κουλτούρας και φιλοσοφίας, όχι μόνο του προπονητή, αλλά και όσων είναι δίπλα του. Θέλουμε όμως ακόμα βελτίωση».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας