Κούμας: Στήριξη και αναβάθμιση του Στρατιωτικού Πρωταθλήματος

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας απηύθυνε χαιρετισμό πριν την έναρξη του τελικού του Στρατιωτικού Πρωταθλήματος, ο οποίος διεξάγεται τώρα στο ΑΕΚ Αρένα μεταξύ 3ης ΤΑΞΥΠ και της 6ης Μ/ΚΤΑΞ ΠΖ.

Ο κ. Κούμας, εξέφρασε τη χαρά και την περηφάνεια που η ΚΟΠ συμμετείχε στη διοργάνωση του Στρατιωτικού Πρωταθλήματος, μια πετυχημένη διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν 16 ομάδες με 350 ποδοσφαιριστές.  

Τόνισε πως η Ομοσπονδία, θα συνεχίσει να στηρίζει το Πρωτάθλημα στόχο την αναβάθμιση του ενώ, ανέφερε επίσης πως η Πρωταθλήτρια ομάδα του Στρατιωτικού, θα τιμηθεί στην ετήρια γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ μαζί με τις υπόλοιπες Πρωταθλήτριες ομάδες των διοργανώσεων της Ομοσπονδίας. 

Να σημειωθεί πως, προπονητής της μιας εκ των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν στον τελικό, είναι ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, στον οποίο ο κ. Κούμας έκανε ιδιαίτερη αναφορά.

Αναλυτικά ο χαιρετισμός του Προέδρου της ΚΟΠ: 


«Αγαπητοί στρατιώτες και αξιωματικοί, αξιότιμε Πρόεδρε του ΚΟΑ κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη που σήμερα βρίσκεσαι εδώ με την αγαπημένη σου ιδιότητα, όχι αυτήν του Προέδρου αλλά του προπονητή.

Το πρώτο στρατιωτικό Πρωτάθλημα που διοργάνωσε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς μαζί με την ΚΟΠ ολοκληρώνεται σήμερα με το μεγάλο τελικό και είναι με ιδιαίτερη περηφάνεια που ως Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου συμμετείχαμε σε αυτή την επιτυχημένη διοργάνωση. 

Ήταν μια διοργάνωση την οποία η ΚΟΠ στήριξε έμπρακτα προσφέροντας τεχνογνωσία με την ετοιμασία μεταξύ άλλων της προκήρυξης και των κανονισμών του Πρωταθλήματος αλλά και με την προσφορά μπαλών και άλλου αθλητικού υλικού. Ευθύνη της ΚΟΠ ήταν επίσης και η διαιτησία του Πρωταθλήματος. Διοργανώθηκε ένα πρωτάθλημα, αγώνες του οποίου έγιναν σε όλες τις επαρχίες με τη συμμετοχή 16 ομάδων και πέραν των 350 ποδοσφαιριστών.

Πραγματοποιήθηκαν ανταγωνιστικοί αγώνες που πρόσφεραν μεγάλες συγκινήσεις και χάρισαν σε όλους σας ευχάριστα διαλείμματα από τις καθημερινές στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Ασφαλώς, για τις διαγωνιζόμενες ομάδες, το αποτέλεσμα του τελικού έχει μεγάλη σημασία. Όμως, για όλους εμάς, μεγαλύτερη σημασία έχει η συμμετοχή σε αυτή τη διοργάνωση η οποία αγκαλιάστηκε από όλους τους εμπλεκόμενους.

Ως Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια να στηρίζουμε το Στρατιωτικό Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα και η προσπάθεια μας θα είναι η συνεχής αναβάθμιση του.

Όπως είχα εξαγγείλει πριν από δύο μήνες, όταν μαζί με τον Αρχηγό του ΓΕΕΦ συμμετείχαμε στην τελετή έναρξης του Πρωταθλήματος, η νικήτρια ομάδα θα βραβευτεί από την ΚΟΠ τον ερχόμενο Μάιο στην Ετήσια Γιορτή Βραβεύσεων της Ομοσπονδίας, μαζί με τις υπόλοιπες Πρωταθλήτριες των διοργανώσεων μας.

Με τον τρόπο αυτό, δείχνουμε έμπρακτα ότι το Στρατιωτικό Πρωτάθλημα είναι για εμάς στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εξίσου σημαντικό με τα υπόλοιπα Πρωταθλήματα που διοργανώνουμε».  

Δειτε Επισης

Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
Το μήνυμα του ΠΑΟΚ για το θάνατο του 15χρονου-«Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια μέσω VAR και το γκολ του Στεπίνσκι που σίγησε το ΓΣΠ