Μολ: Ο προπονητής μάς έφερε πίσω ξανά το πνεύμα του νικητή

Το βραβείο Stoiximan Top Save της 9ης Αγωνιστικής παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. ο Joel Mall. Την απονομή έκανε ο κ. Άγγελος Χοντουλίδης, Country Manager της χορηγού εταιρείας Stoiximan. Στη συνέχεια ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα έκανε τις πιο κάτω δηλώσεις:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ψήφισε. Είναι ωραίο να λαμβάνεις τέτοια βραβεία αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ δυστυχώς μείναμε στην ισοπαλία. Σίγουρα παρά το βραβείο θα προτιμούσα μια νίκη της ομάδας. Παρόλα αυτά ευχαριστώ τον ΠΑ.Σ.Π. όπως και την STOIXIMAN για το συγκεκριμένο βραβείο και ελπίζω να λάβω κι άλλα στο μέλλον.»

Η απόκρουση σου ήταν θεαματική, τι χρειάζεται ένας τερματοφύλακας για να κάνει καλές εμφανίσεις;
«Σίγουρα ένας τερματοφύλακας χρειάζεται να έχει μια καλή άμυνα μπροστά του και τέλεια επικοινωνία με τους αμυντικούς. Γενικά όταν όλοι οι ποδοσφαιριστές παίζουμε καλά και κάνουμε σωστή άμυνα τότε μάλλον θα έχω λιγότερη δουλειά στο θέμα αποκρούσεων. Αυτό φυσικά δεν είναι εύκολο γιατί το ποδόσφαιρο είναι το παιχνίδι των ευκαιριών και παρόλο που προσπαθείς να τις περιορίσεις από τον αντίπαλο όταν αυτές συμβούν πρέπει να είμαι έτοιμος να πραγματοποιήσω τις ανάλογες αποκρούσεις και για αυτό χρειάζεται σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και συνεχής βελτίωση.»

Που θα αφιέρωνες το συγκεκριμένο βραβείο;
«Θα ήθελα να το αφιερώσω σε όλη την ομάδα, το προπονητικό τιμ και ιδιαίτερα στον προπονητή μας που επέστρεψε και μας έφερε πίσω ξανά αυτό το πνεύμα νικητή και του τι σημαίνει ο Απόλλωνας. Η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς και είναι κάτι που το δείχνουμε στα τελευταία παιχνίδια.»

Έχουν περάσει κάποιοι μήνες, πως είναι η Λεμεσός;
«Η Λεμεσός είναι υπέροχη, μια μεγάλη πόλη – που συνεχίζω να χάνομαι ορισμένες φορές (γέλια) – στην οποία υπάρχουν πολλά να κάνεις και να δεις. Ποιοτική ζωή, πολύ καλοί άνθρωποι, όμορφα πάρκα, εστιατόρια και πολιτιστικές διοργανώσεις.»

Δειτε Επισης

Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια μέσω VAR και το γκολ του Στεπίνσκι που σίγησε το ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες στο αιώνιο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια