Έπιασαν δουλειά για το νέο προπονητικό της Σαλαμίνας

Την ανέγερση του προπονητικού κέντρου στο Μενεου το οποίο θα είναι ανάμεσα στα τρία καλύτερα στην Κύπρο, επισημοποίησε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η Νέα Σαλαμίνα. 
 
Αναλυτικά:

Σαν σήμερα πριν 7 χρόνια στην αίθουσα κάτω από την κεντρική κερκίδα του Αμμόχωστος συνεδρίαζε μια ομάδα ανθρώπων που είναι πάντα κοντά στην ομάδα.

Το θέμα ήταν αν μπορεί το σωματείο να συνεχίσει να λειτουργεί μετά τα οικονομικά αδιέξοδα που υπήρχαν με το χρέος να ξεπερνά τα 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ!

Ο Γιατρός Σιμος Ιωάννου που ανέλαβε προσωρινά πρόεδρος και ανάλαβε να εξαντλήσει την πιθανότητα διάσωσης του σωματείου μαζί με άλλους φίλους είπαν ότι οι πιθανότητες ήταν μηδαμινές.

Τα προβλήματα ήταν παρά πολλά. Η διάλυση ήταν ορατή!

Ο Υπεύθυνος γηπεδικών εγκαταστάσεων Αντρέας Φλουρέντζου μας ανάφερε τα εξής :

«Ήμουν προβληματισμένος και σκεπτικός οταν είδα την φωτογραφία στην αίθουσα που έγραφε τις πιο λαμπρές και ιστορικες ημερομηνίες του σωματείου.

Τότε την φωτογράφισα και την δημοσίευσα. Δεν έγραψα κάτι αλλά είπα από μέσα μου μακάρι να μην είναι η 11/12/2012 η μέρα που θα βάλουμε ταφόπλακα στο σωματείο.

7 χρόνια μετά το σωματείο είναι στην καλύτερη οικονομική κατάσταση στα τελευταία 25 χρόνια που έγινε επαγγελματικό το ποδόσφαιρο.

Όχι μόνο είμαστε οικονομικά αλλά και οργανωτικά υγιής σαν σωματείο αλλά σαν υπεύθυνος αθλητικών εγκαταστάσεων ανακοινώνω επίσημα ότι έχουμε ξεκινήσει την ανέγερση του προπονητικού κέντρου στο Μενεου το οποίο θα είναι ανάμεσα στα τρία καλύτερα στην Κύπρο!

Το σωματείο θα παραθέσει σε μεταγενέστερο στάδιο δημοσιογραφική διάσκεψη όπου θα παρουσιάσει το έργο.»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες τους στον κύριο αιμοδότη αυτού του μεγάλου σωματείου, τον ερυθρόλευκο κόσμο που κράτησε το σωματείο ζωντανό και καθημερινά το μεγαλώνει!

Καλούμε τον κόσμο να αγοράσει μαζικά τον λαχνό του σωματείου όπου τα έσοδα θα διατεθούν για το προπονητικό μας κέντρο στο Μενεού.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Δειτε Επισης

Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια μέσω VAR και το γκολ του Στεπίνσκι που σίγησε το ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες στο αιώνιο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια