«Για μένα ούτε ένα στο εκατομμύριο να μείνω προπονητής στον ΑΠΟΕΛ»

Ο ΑΠΟΕΛ, αντιμετωπίζει τη Σεβίλλη για τον τελευταίο αγώνα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Το παιχνίδι, βέβαια δεν έχει βαθμολογική αξία, αλλά το οικονομικό είναι αυτό που πρέπει να παρακινήσει τους γαλαζοκίτρινους να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Μεταξύ άλλων ο Λούκας Χατζηλούκας, ανέφερε πως δεν πρόκειται να μείνει στον ΑΠΟΕΛ σαν πρώτος προπονητής, καθώς και πως παιχνίδια με αντιπάλους όπως η Σεβίλλη, είναι πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές.

Όσο αφορά το σύστημα της ομάδας ο Κύπριος τεχνικός, ανέφερε πως θα αλλάξουν μερικά πράγματα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η αισιοδοξία του Γιάκολις για την αλλαγή στον πάγκο με Χατζηλούκα

Αναλυτικά: 

Για την επιστροφή του στον Αρχάγγελο μετά από 12 χρόνια και τι πρέπει να αλλάξει στον ΑΠΟΕΛ: «Η πραγματικότητα έχω περάσει 20 χρόνια σε αυτό το σωματείο. Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζονται μόνο επιτυχία. Αυτή η ομάδα έχει δώσει την πρόκριση από τους ομίλους, ένα παιχνίδι πριν τελειώσουν οι αγώνες. Ξέρουμε πως χρειαζόμαστε βελτίωση στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Εσείς οι δημοσιογράφοι, μας αδικείτε αφού, η ομάδα έχει αρκετή κούραση. Γίνεται αυστηρή κριτική στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει ο νέος προπονητής, αλλά το μόνο σίγουρο θα αλλάξει κάτι».

Για το παιχνίδι με την Σεβίλλη: «Δύσκολο παιχνίδι, μεγάλος αντίπαλος. Είναι μια πρόκληση για την ομάδα αυτό το παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν όλοι να παίξουν. Οι αναμνήσεις που μένουν από αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα ξεχωριστές». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φλερτάρει έντονα με Κύπρο ο Σιέρινταν

Για την πιθανότητα του να μείνει στον ΑΠΟΕΛ: «Καταρχάς θαυμάζω τον Σωφρόνη για τα όσα πέτυχε στον Απόλλωνα. Για μένα ούτε ένα στο εκατομμύριο να μείνω σαν πρώτος στον ΑΠΟΕΛ. Ο κάθε ένας αποφασίζει για την ζωή που θέλει να κάνει στο ποδόσφαιρο. Η πίεση και το άγχος που υπάρχει είναι αρκετό. Έχω αποφασίσει με τον πρόεδρο ποιο θα είναι το μέλλον μου στον ΑΠΟΕΛ. Το έχουμε ξεκαθαρίσει πως θα είμαι ο συνεργάτης του νέου προπονητή».
 
Για το αν μπορεί η ομάδα να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο: «Αλίμονο να είμαστε μέσα στον ΑΠΟΕΛ και να μην πιστεύουμε πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει να πας στην Καραμπάχ και να κερδίσεις να μπεις ομίλους. Δεν ξέρεις τι σημαίνει να πας στην Ντουντελάνζ και να θέλεις να κερδίσεις για να περάσεις από τους ομίλους. Δεν το χωρεί ο νους μου ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι καλή ομάδα».
 
Για το σύστημα και την τακτική: «Δεν φοβήθηκα ποτέ μου να πω πως θα παίξω. Οι ποδοσφαιριστές μου ξέρουν πως θα παίξω. Έχω παίξει σύστημα με πεντάδα στην Δόξα, αλλά αυτό δεν μου αρέσει θα το αλλάξουμε στα ένα-δυο παιχνίδια που θα είμαι εδώ».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής