Ο νέος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ κρίνει το μέλλον του Ζαχίντ

Στο γεγονός πως η έλευση του νέου τεχνικού του ΑΠΟΕΛ θα κρίνει την ενδεχόμενη παραμονή του Γκαγιάς Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν, αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ελλάδα.
 
Η ελλαδική ιστοσελίδα sdna.gr κάνει εκτενή αναφορά στα δεδομένα, σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή.
 
Αναλυτικά αυτούσιο το ρεπορτάζ:
 
Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ, έπειτα από το πρόωρο τέλος της συνεργασίας με τον Τόμας Ντολ.

Ο Γερμανός τεχνικός αποτελεί παρελθόν και η κυπριακή ομάδα ψάχνεται για νέο κόουτς, χωρίς να΄χει καταλήξει στον εκλεκτό.

Μέχρι να συμβεί αυτό, χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα εκτελεί ο Λούκας Χατζηλούκας και θα΄χει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης απ΄αυτό της Πέμπτης (12/12) με την Σεβίλλη στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Europa League.

Το σίγουρο είναι πως η επιλογή από πλευράς ΑΠΟΕΛ σχετικά με τον επόμενο προπονητή, είναι κάτι που απασχολεί σε ένα σημαντικό βαθμό (και) τον Παναθηναϊκό.

Για ποιον λόγο; Αυτός ακούει στο όνομα, Γκίας Ζαχίντ.

Ο Νορβηγός μέσος αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να διατηρούν οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή για το ερχόμενο καλοκαίρι ύψους 1,8 εκατ. ευρώ.

Κι επειδή αυτά τα χρήματα δεν πρόκειται να βγουν ποτέ από το ταμείο του «τριφυλλιού» για την αγορά ενός παίκτη, ανεξάρτητα αν αυτός λέγεται Ζαχίντ ή όπως αλλιώς, οι «πράσινοι» έχουν κατά νου τα παζάρια που θα χρειαστεί να κάνουν με τους Κύπριους, στην προσπάθειά τους να τα βρουν μαζί τους για την περαιτέρω παραμονή του 25χρονου παίκτη στο Κορωπί.

Ο Ζαχίντ αποτελεί μια από τις πολυτιμότερες μονάδες του φετινού Παναθηναϊκού.

Η απουσία του (λόγω τραυματισμού) κόστισε στους «πράσινους» και χωρίς αυτόν στην ενδεκάδα, χάνουν μεγάλος μέρος της δυναμικής τους όπως αποδείχτηκε περίτρανα στα τελευταία παιχνίδια.

Το μέλλον του Ζαχίντ στον ΑΠΟΕΛ και η απόφαση που θα λάβουν στο στρατόπεδο της κυπριακής ομάδας για την περίπτωσή του, θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από το report του νέου προπονητή σχετικά με τον Νορβηγό παίκτη.

Αν ο επόμενος κόουτς των «γαλαζοκίτρινων» κρίνει πως είναι ένας παίκτης που «κολλάει» στα αγωνιστικά πλάνα του, τότε όλοι οι καλοκαιρινοί δρόμοι θα οδηγούν στη Λευκωσία, λαμβάνοντας υπόψιν και την οψιόν αγοράς που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να καλύψει ο Παναθηναϊκός για να «δέσει» (χωρίς παζάρια και εκπτώσεις) τον Ζαχίντ στο ρόστερ του.

Παρεμπιπτόντως, μην ξεχνάμε πως στον εν λόγω ποδοσφαιριστή τρέφει διαχρονικά ιδιαίτερη και ξεχωριστή αδυναμία και ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει μιλώντας στο SDNA.

Όλα αυτά έχουν υπόψιν του στο «τριφύλλι» και διατηρούν αυτές τις μέρες στραμμένες τις κεραίες τους (και) προς την Κύπρο για τις προπονητικές εξελίξεις στον ΑΠΟΕΛ.

Δειτε Επισης

Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη