Η ατάκα του Σωφρόνη για Τιμούρ και η προσέγγιση του Απόλλωνα για το ντέρμπι

Την καθιερωμένη του συνέντευξη Τύπου, πριν από κάθε αγωνιστική, παρέθεσε ο τεχνικός του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.
 
Ανέφερε για το ντέρμπι με την Ανόρθωση, πως όποια ομάδα αποφύγει τα λάθη θα κερδίσει. Εξήρε την αγωνιστική ποιότητα της ομάδας της Αμμοχώστου, ενώ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τιμούρ Κετσπάγια.
 
Αναλυτικά:
 
Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση:«Έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με μια ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή δίκαια. Είναι δύσκολο να δημιουργήσεις προβλήματα στην Ανόρθωση, έχει πολύ καλή ομάδα. Θα παιχτεί ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, όπως παλιά. Για την ομάδα μας, βρισκόμαστε στην 3η θέση για πρώτη φορά, αυτά τα παιχνίδια είναι έξι βαθμών, κερδίζεις πάρα πολλά με τέτοια παιχνίδια. Εγώ είπα 2 φορές πως ο αντίπαλος έχει 200 άτομα στη κερκίδα και ακούγονταν οι αντίπαλοι οπαδοί. Ο κόσμος της Ανόρθωσης πάει μαζικά στο γήπεδο και το «Παπαδόπουλος» είναι έδρα. Ας προσπαθήσουμε να δώσουμε παλμό στους παίκτες μας, θα έχει δυσκολίες το παιχνίδι».

«Για τους τραυματίες, έξω θα είναι οι Περέιρα, Ενσούε, Ρομπέρζ, Γκακπέ και Ψύχας. Θα περιμένουμε για Αγκίρε και Γιούστε. Ας ασχοληθούμε με αυτούς που υπάρχουν και οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Είδαμε με Σαλαμίνα και με ΑΕΚ πως δείξαμε ένα καλό πρόσωπο και πήραμε νίκες, παρά τα προβλήματα. Σίγουρα θα ήθελα όλο το ρόστερ στη διάθεσή μου, αλλά αυτοί που υπάρχουν θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Κοιτάζουμε τα θετικά, είναι κίνητρο να παίζεις με την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα. Θα προσπαθήσουν και οι παίκτες της Ανόρθωσης να μείνουν αήττητοι».

Που θα κριθεί το παιχνίδι: «Είναι ντέρμπι, όποια ομάδα θα αποφύγει τα λάθη και θα πάρει τη νίκη, Πρέπει να ήμαστε συγκεντρωμένοι και στις στημένες φάσεις με τις εκτελέσεις του Ράγιος».

Για την απουσία των οργανωμένων: «Τα πιστεύω του κάθε οπαδού δεν τα αλλάζει κανένας. Όσοι είναι εκτός, πονάνε την ομάδα, αλλά όισοι έχουν εκδώσει κάρτα, ας στηρίξουν την ομάδα. Ο κόσμος της Ανόρθωσης θα είναι εκδηλωτικός, διότι η ομάδα τους βρίσκεται στη κορυφή».

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια:«Ο Τιμούρ έχει κάνει πολλά στο ποδόσφαιρο μας. Από τους καλύτερους προπονητές που δουλεύουν στο νησί μας. Ο καθένας θέλει να κερδίσει για τους δικούς τους λόγους Μετά το παιχνίδι, τελειώνουν όλα για μένα. Ήμαστε δύο χαρακτήρες που βγάζουν πάθος και δεν τους αρέσει να χάνουν. Να βοηθήσουμε και τους διαιτητές, για να καταφέρουμε να αλλάξουμε επίπεδο».
 
Για τον Λούκα Χατζηλούκα: «Με τον Λούκα έχουμε άριστες σχέσεις, ήμαστε φίλοι. Καλή επιτυχία για απόψε. Στη φετινή σεζόν, αρκετές ομάδες στηρίζονται σε Κύπριους προπονητές ή σε προπονητές που έχουν θητεία στη Κύπρο. Πολλοί νομίζουν πως είναι εύκολο πρωτάθλημα, αλλά είναι δύσκολο για μένα».
 
Για τις μεταγραφικές κινήσεις: «Σίγουρα θα αποκτηθεί επιθετικός, αφού υπάρχουν μόνο οι Ζελάγια και Γκακπέ στο ρόστερ».
 
Καταληκτικά, ο εκπρόσωπος Τύπου της ποδοσφαιρικής εταιρείας του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου, δήλωσε πως έχουν λυθεί τα συμβόλαια με τους Ντάνιελ Καρ και Ρότζερ Εμπιντά, καθώς ο Απόλλωνας θέλει να είναι αμείλικτος σε θέματα πειθαρχίας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα
«Η ΑΕΚ μπορεί να έχει κάποιους παίκτες πιο ποιοτικούς, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος ως σύνολο»