Τι πρέπει να αλλάξει στην ΑΕΚ ενόψει Πάφος FC

Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου, παρέθεσε ο νέος προπονητής της ΑΕΚ Ηλίας Χαραλάμπους. Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε πως ο στόχος είναι η νίκη με την Πάφος FC, αλλά και η αλλαγή στη ψυχολογία της ομάδας.

Συμπλήρωσε πως όλοι στην ομάδα, θέλουν την μαζική στήριξη του κόσμου,ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για όσους αποχώρησαν τις τελευταίες μέρες από την ομάδα.

Αναλυτικά:

Δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (12/12) για το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Πάφος FC στο AEK ARENA (Σάββατο 14/12, 17:00). Η δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διασκέψεων του AEK ARENA και μίλησε ο προπονητής μας Ηλίας Χαραλάμπους και εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, ο αρχηγός Μikel Gonzalez.

«Να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας, τον Imanol Idiakez, τον βοηθό τον Μario Gibanel και τον Ander Murillo για ότι πρόσφεραν τα τελευταία χρόνια στην ομάδα. Πρόσφεραν πολλά έχοντας πολλές επιτυχίες και να τους ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου ότι καλύτερο. Προετοιμαζόμαστε τις τελευταίες μέρες. Δεν έχουμε πολλές μέρες. Οι παίκτες δείχνουν έτοιμοι στην προπόνηση, αντιλαμβάνονται όλοι την κρισιμότητα του αγώνα. Στόχος ένας και μοναδικός να κερδίσουμε το παιχνίδι. Να φέρουμε την ομάδα εκεί που την θέλει ο κόσμος, στις επιτυχίες.
Για να γίνουν αυτά θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να είναι δίπλα μας, τους χρειαζόμαστε. Θέλω να μας βοηθήσουν γιατί η στήριξη τους είναι πολύ σημαντική. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν τα πάντα γα να έρθουν οι τρεις βαθμοί.
Είχα πάρα πολλές τέτοιες εμπειρίες στην ποδοσφαιρική μου καριέρα και το μόνο που πρέπει να αλλάξει τώρα είναι η ψυχολογία και να είμαστε ήρεμοι. Να δουλέψουμε σωστά και να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές ψυχολογικά και ήρεμα. Όσο πιο πολύ ψάχνεις να βρεις λύσεις τόσο πιο πολλά είναι τα προβλήματα που έχεις να λύσης.


Ασχολούμαστε μόνο με το ματς της Πάφου και στόχος είναι η νίκη με την Πάφο. Όλοι έχουμε ευθύνες. Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάτι άλλο. Τα μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αφοσιωθούμε στο παιχνίδι του Σαββάτου. Δεν αξίζει να μιλάμε τι έγινε και τα έφτιαξε», δήλωσε ο προπονητής μας.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους Idiakez, Gibanel και Μurillo. Ήταν απόλυτοι επαγγελματίες και πολύ καλοί άνθρωποι αλλά ξέρουμε πως είναι τα πράγματα στον χώρο του ποδοσφαίρου. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την Πάφο, να πάμε για τον στόχο μας. Δεν μας απασχολεί τίποτε άλλο, πέρα από το να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες δεν έχουμε επιλογή να μείνουμε σε αυτά τα αποτελέσματα. Σε δυο μέρες έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και εκεί είναι που επικεντρωνόμαστε. Κάναμε κάποια καλά πράγματα μέχρι στιγμής αλλά πρέπει να τα δείξουμε στο γήπεδο. Όταν χάνεις σημαίνει ότι κάποια πράγματα δεν τα έκανες. Είμαστε ενωμένοι για το καλύτερο.
Κανένας δεν είναι χαρούμενος με αυτή την σεζόν. Πιστεύω πολύ στη δουλειά. Ότι κάναμε μέχρι στιγμής είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι αρκετό και πρέπει να βγάλουμε περισσότερα. Πιστεύω στην σκληρή δουλειά και πρέπει να βάλουμε περισσότερα εμείς οι ίδιοι», δήλωσε ο Iσπανός αμυντικός.

Δειτε Επισης

Η αντίδραση του Απόλλωνα μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και το μέλλον του Ματσίν
Νικόλας Χριστοφίδης: O 15χρονος με τη μεγαλύτερη «ακρίβεια πάσας» Ανώτατης Κ15 (Vid & Stats)
ΒΙΝΤΕΟ: Αποκαλύψεις Τάνκοβιτς για τη φοβερή γκολάρα που έστειλε την Πάφο στον τελικό
Σόκαρε τον Απόλλωνα σε νεκρό χρόνο η Πάφος και πέταξε για τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε μέσω VAR ο Απόλλωνας και το γκολ που έφερε την έκρηξη στις κερκίδες
Το respect του Σπιλέφσκι στους Ομονοιάτες-«Όποτε φώναζε ο κόσμος της Ομόνοιας σηκωνόταν η τρίχα μου»
BINTEO: Με σβηστές μηχανές πήρε την πρόκριση στο τελικό η Ομόνοια και πάει να γράψει ιστορία
BINTEO: Το εντυπωσιακό κορεό που έφτιαξαν οι οπαδοί του Απόλλωνα στο ασφυκτικά γεμάτο Άλφαμεγα
BINTEO: Η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Κακουλλή που τους πέρασε όλους στο ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες Απόλλωνα και Πάφου στο κατάμεστο Άλφαμεγα