Τα είπε έξω από τα δόντια ο Πετρίδης για ΑΠΟΕΛίστες και Ντολ

Με έντονο ύφος μίλησε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης πριν από την έναρξη του αγώνα κόντρα στη Σεβίλλη στο ΓΣΠ.
 
Ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων θέλησε να απευθύνει μήνυμα στους οπαδούς των πρωταθλητών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν τους δικαιολογεί που δεν έρχονται στο γήπεδο. 
 
Παράλληλα, μίλησε για τις μεταγραφικές κινήσεις του ΑΠΟΕΛ για την περίοδο Ιανουαρίου και τις αποζημιώσεις σε Πάολο Τραμετσάνι και Τόμας Ντολ.
 
Οι δηλώσεις του:
«Σήμερα είναι πολύ διαφορετικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε ωραίο παιχνίδι με πολλά γκολ. Να παίξουμε ελεύθερο παιχνίδι, χρειαζόμαστε ένα καλό παιχνίδι. Το οικονομικό είναι κίνητρο για εμάς. Σκεφτόμουν σήμερα, να σχολιάσω ή να μην σχολιάσω για την παρουσία του κόσμου. Να μου επιτρέψετε να πω ότι ο άλλος κόσμος είναι απαράδεχτο να μην έρχεται να δει την ομάδα του. Ούτε αν είναι προπονητής ο Α ή ο Β. είναι την ομάδα τους που θα έρθουν να δουν».
 
«Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια από τις πιο πετυχημένες ομάδες Κύπρου και Ελλάδας. Κάθε χρόνο είμαστε στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Έχω παράπονο το δηλώνω και κάναμε την προσπάθεια για την κάρτα φιλάθλου και τις κάνουμε ακόμη. Δεν είμαστε μόνοι μας. Δεν είναι δικαιολογία αλλά κατανοώ τους οργανωμένους αλλά εκείνοι δεν είναι χιλιάδες. Δεν ξέρω ίσως είναι ο κορεσμός. Δεν μπορώ να έχω με τον Άγιαξ 15 χιλιάδες. Δώσαμε αρκετό χρόνο στον Ντολ για να βελτιωθεί η ομάδα. Ο άνθρωπος προσπάθησε μας έβαλε στους 32 αλλά ο προβληματισμός ήταν συνεχόμενος. Η ομάδα δεν βελτιώθηκε. Ξοδέψαμε και φέραμε παίκτες ένα πλούσιο ρόστερ.
 
«Είμαστε στο ψάξιμο για προπονητή. Έχω περίπου 40 ονόματα προπονητών. Δεν έχουμε κάνει λεπτομερή μελέτη. Από αύριο θα αρχίσουμε μελέτη, εμπιστευόμαστε τον Χατζηλούκα. Έχουμε χρόνο μπροστά μας για να κάνουμε ήρεμη επιλογή. Θα είναι νεαρός φιλόδοξος ή προπονητή καταξιωμένου με προσωπικότητα που να μπορεί να είναι ο άρχοντας των αποδυτηρίων. Το υφιστάμενο προσωπικό πρέπει να μείνει. Ό,τι καλό μπορεί να έρθει θα το φέρουμε, εκτός τερματοφύλακα είμαστε ανοιχτοί. Θα πρέπει να βρεθεί καλύτερος από αυτούς που έχουμε. Θα έχουμε στράικερ διαφορετικό ή και στα wingers και χαφ. Όλα αυτά που γράφονται για αποζημιώσεις. Με τον Τραμετσάνι καταλήξαμε. Για το ποσό που ακούστηκε για τον Ντολ ούτε τα μισά δεν ισχύουν από αυτά που του χρωστούμε».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19